Hoe werkt het?

Op Kluskenner.nl kan jij eenvoudig een klus plaatsen waarvoor jij op zoek bent naar een professionele klusser. Het plaatsen van een klus is helemaal gratis en het geeft jou de mogelijkheid om offertes te ontvangen van klussers in jouw regio. Zo kun jij eenvoudig vergelijken en kiezen welke klusser het beste bij jouw wensen en budget past.

Om een klus te plaatsen, hoef je alleen maar een paar simpele stappen te volgen. Je begint met het beschrijven van de klus, inclusief details zoals de locatie, de gewenste startdatum en de gewenste einddatum. Hierna kun je bijvoorbeeld foto’s of tekeningen uploaden die de klus duidelijker beschrijven. Vervolgens kun je de gewenste kwalificaties van de klusser opgeven en je budget invullen.

Nadat je de klus hebt geplaatst, zullen er binnen de kortste keren offertes van klussers binnenkomen. Jij kunt vervolgens de offertes bekijken en een keuze maken voor de klusser die het beste bij jouw wensen past. Je kunt zelfs direct een afspraak maken met de klusser via onze website. Dus waar wacht je nog op? Plaats vandaag nog jouw klus op Kluskenner.nl en vind de perfecte klusser voor jouw project!