Terug

De beste gevelreinigers
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Gevelreiniger inhuren

Wil je je woning opnieuw aantrekkelijk maken? Schakel in dat geval een gevelreiniger in. Een gevelreiniger is iemand die de gevels van woningen en andere gebouwen schoonmaakt. Dit kan met behulp van een hogedrukspuit of met speciale schoonmaakmiddelen. De gevelreiniger kan ook gevels behandelen met speciale coatings om de levensduur te verlengen en de kleur te verbeteren. Wil je een gevelreiniger inschakelen? Zoek niet verder dan Kluskenner. Door heel Nederland hebben wij aangesloten professionals, klaar om jou een offerte te sturen voor je klus. Vul je postcode in, plaats je klus en wij doen de rest! Binnen de kortste keren kun jij een vakman/vrouw selecteren voor jouw opdracht.

Gevelreiniger kosten

Er zijn veel verschillende methoden om een gevel te reinigen en aan elke methode hangt een ander prijskaartje, wat het onmogelijk maakt om met één bedrag te komen voor de kosten van een gevelreiniger. We zullen daarom per methode de kosten voor je op een rij zetten:

 • Stoomreinigen: €5 tot €10 per vierkante meter
 • Zandstralen: €10 tot €20 per vierkante meter
 • Vochtstralen: €10 tot €20 per vierkante meter
 • Nevelstralen: €15 tot €20 per vierkante meter
 • Chemisch reinigen: €15 tot €20 per vierkante meter

Al met al zou je kunnen stellen dat het prijsbereik voor een gevelreiniger tussen de €5 en €20 per vierkante meter ligt, met een gemiddelde van €12,50 per vierkante meter.

Gemiddelde prijs per m2 €5 - €20 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €5 Gemiddeld: €13 Maximaal: €20
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een gevelreiniger?

Een gevel laten reinigen is een investering in de uitstraling van je woning. Je wilt dan ook dat dit goed gebeurt zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben. Hiervoor is het goed om te kijken welke keurmerken de specialist heeft:

 • Het BouwGarant Keurmerk: dit keurmerk toont aan dat de betreffende specialist gediplomeerd is en betrouwbaar vakmanschap levert.
 • Het OSB-Keurmerk: dit keurmerk wordt gegeven aan schoonmaakbedrijven en ook aan bedrijven die gevels schoonmaken. Bedrijven met dit keurmerk bezitten de NEN 4400-1 certificering, wat aantoont dat ze kwaliteit leveren en financieel betrouwbaar zijn.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de service die wordt geleverd door de gevelreiniger. Kijk of hij of zij bereid is om advies te geven en of er een goede communicatie is. Kijk ook of de specialist in staat is om naar jouw wensen te luisteren en deze uit te voeren. Uiteraard is het ook altijd een goed idee om de recensies te bekijken.

De voordelen van een gevelreiniger

Door een gevelreiniger in te schakelen kun je profiteren van verschillende voordelen:

 1. Een gevelreiniger verbetert de uitstraling van je gevel, waardoor het er aantrekkelijker uitziet.
 2. Een gevelreiniger vermindert het aantal schimmels en algen op je gevel, wat schade aan de gevel voorkomt.
 3. Het gebruik van een gevelreiniger vermindert de kans op schade aan je gevel als gevolg van vuil en stof.

Door een vakman/vrouw in te huren via Kluskenner kun je er van uit gaan dat je gevel vakkundig zullen worden gereinigd. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten gevelreinigers voor.

Waarom een gevelreiniger inhuren?

Een gevelreiniger kan worden ingehuurd voor een aantal verschillende klussen. Deze klussen omvatten:

 • Het reinigen van gevels en muren (algen, mossen, aanslag, stof en vuil)
 • Het verwijderen van graffiti
 • Het schoonmaken van gevels na een bouwproject

Wat voor werk je op gebied van de gevel ook wilt uitbesteden, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte gevelreiniger in jouw regio.

Gevelreiniging offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus