Terug

De beste ongediertebestrijder
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Ongediertebestrijder inhuren

Heb je last van ongewenste gasten in of rondom je huis zoals muizen, ratten, kakkerlakken of wespen? Je bent in dat geval aan het juiste adres voor een ongediertebestrijder. Door je klus te plaatsen op Kluskenner.nl ontdek je binnen no-time welke vakmannen/vrouwen in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende ongediertebestrijders die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een ongediertebestrijder is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van ongediertebestrijders in jouw regio.

Ongediertebestrijder kosten

De kosten voor ongediertebestrijding zijn behoorlijk uiteenlopend en zijn afhankelijk van het soort ongedierte dat bestreden moet worden. Zo ligt het verwijderen van een wespennest veelal tussen de €50 en €90 per nest, waar het verwijderen van bedwantsen al snel kan oplopen naar €750 tot €1.500 per verdieping. Het aanpakken van kakkerlakken kost gemiddeld €100, muizen zo rond de €75 per nest en processierups zo’n €250 per eikenboom. Kijken we naar alle soorten ongediertebestrijding liggen de gemiddelde kosten rond de €250.

Gemiddelde prijzen €50 - €1.500 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €50 Gemiddeld: €100 Maximaal: €1.500
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een ongediertebestrijder?

Wanneer je een ongediertebestrijder inhuurt is het wel zo’n fijn idee om met een bekwame vakman/vrouw te werken die het probleem ook daadwerkelijk verhelpt. Naast het lezen van recensies kun je ook nog kijken of een vakman/vrouw bepaalde keurmerken en certificeringen bezit, zoals het Keurmerk Plaagdiermanagement (KPMB) en het keurmerk IPM (Rattenbeheersing, Knaagdierbeheersing en Houtbescherming). Deze keurmerken laten zien dat de vakman/vrouw op een veilige en verantwoorde manier ongedierte bestrijdt.

De voordelen van een ongediertebestrijder

Waarom zou je kiezen voor een ongediertebestrijder in plaats van het ongedierte zelf te lijf te gaan? We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Een ongediertebestrijder zorgt dat het ongedierte volledig verwijderd wordt
  • Een ongediertebestrijder kan risicofactoren herkennen en zo toekomstige invasies helpen voorkomen
  • Professioneel advies

Al met al heb je met een ongediertebestrijder de zekerheid dat de klus goed wordt uitgevoerd. Zo draagt een ongediertebestrijder bij aan de hygiëne (aangezien ongedierte ziektes over kunnen brengen), beperken ze de schade aan je eigendommen en dragen ze bij aan je veiligheid. Door je klus te plaatsen op Kluskenner.nl zul je snel gekoppeld worden aan een professional bij jou in de buurt.

Voor welke projecten een ongediertebestrijder inhuren?

Je kunt een ongediertebestrijder inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Het bestrijden van ongedierte zoals muizen, ratten, kakkerlakken, bedwantsen, zilvervisjes, rioolvliegjes, processierupsen en wespen
  • Het voorkomen van ongedierte door risicopunten te herkennen

Wat je wensen qua ongediertebestrijding ook zijn, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte ongediertebestrijder in jouw regio.

Ongediertebestrijder offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus