Inground trampoline voordelen

Dit moet je weten over de inground trampoline

Lijkt het jou ook zo leuk: een trampoline in de tuin. Kinderen hebben er niet alleen heel veel speelplezier aan, het is ook nog eens een product dat jaren meegaat. Je maakt dan ook de keuze voor een duurzaam speeltoestel. Een van jouw mogelijkheden is de keuze voor een inground trampoline. Benieuwd naar de voordelen van een inground trampoline en waar je op moet letten bij de aanschaf van dit speeltoestel? Hier lees je alles wat je moet weten en ontdek je hoe jij de juiste keuze maakt.

Wat is een inground trampoline?

Een inground trampoline is een trampoline die in de grond wordt geplaatst. Er wordt eerst een gat in de grond van de tuin gegraven. Deze moet diep genoeg zijn, zodat wanneer er gesprongen wordt, de bodem van het gat niet wordt geraakt. Bij Etan Trampolines kun je terecht voor een ruim aanbod van trampolines in heel veel soorten en maten. Hier bekijk je gemakkelijk en snel het complete assortiment en beslis je welke trampoline voor jou de juiste keuze is. Ga je voor een rond model, een rechthoekig model of een model met een handig veiligheidsnet? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Laat de trampoline ingraven door Etan professionals, je hebt er dan zelf geen omkijken naar!

De voordelen op een rij

Trampolines zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Wat zijn de redenen om voor een inground trampoline te kiezen? Hier lees je de voordelen op een rij:

  • Veilig: een inground trampoline is een stuk veiliger. Als een kind van de trampoline valt is dit een stuk minder diep. Daarnaast voelen kinderen zich ook veiliger op de trampoline. Verzekerd zijn van extra veiligheid? Het is ook mogelijk om een trampoline aan te schaffen met veiligheidsnet.
  • Ideaal voor kinderen: een inground trampoline ook makkelijker voor de kleine kinderen. De drempel voor kleine kinderen is letterlijk en figuurlijk een stuk lager wanneer je kiest voor een inground trampoline in plaats van een trampoline boven de grond.
  • Strakke uitstraling: een grote en opvallende trampoline in de tuin is niet iets waar je meteen blij van wordt. Het idee dat een trampoline ook ingegraven kan worden en daarmee maar een klein stukje uitsteekt, is een belangrijk reden waarom veel mensen kiezen voor een inground trampoline.

De aandachtspunten voor het aanschaffen van een trampoline

Waar moet je op letten als je een trampoline gaat aanschaffen? Kijk natuurlijk altijd naar de beschikbare ruimte in de tuin en of dit genoeg is voor een trampoline. Er zijn verschillende vormen trampolines beschikbaar, waardoor het goed mogelijk is om een mooi model te kiezen. Verder is het slim om naar de weersomstandigheden op de gewenste plek in de tuin te kijken. Is er sprake van veel wind en hoe is de ondergrond? Let ook op het gewicht van de personen die de trampoline gaan gebruiken. Een inground trampoline aanschaffen? Bekijk je mogelijkheden en schaf een topkwaliteit trampoline aan die helemaal naar wens is.