Manieren om je huis sfeervol te maken met ledstrips

Je ziet het steeds vaker voorbij komen op de social media, kamers die versiert zijn met Led verlichting. Deze zuinige vorm van verlichting kan veel sfeer in je ruimtes aanbrengen. De meest voorkomende vorm is de led strip: een lange plastic buis met daarin variërende hoeveelheden LED’s. Ook komen ze in verschillende kleuren verlichting, dit kan verrassende effecten opleveren in je interieur.

Ledstrips kopen

Op LEDstripXL.nl vind je een erg uitgebreid assortiment aan led strips. Ook hebben ze alle accessoires die je eventueel nodig hebt en bieden ze een goede service in het geval dat je vragen hebt over wat jij precies nodig hebt.

Led verlichting in de woonkamer

Een super leuke en veel voorkomende plek voor het ophangen van led strips is de woonkamer. Hier kan je je compleet uitleven met hoe en wat je verlicht wilt hebben. Een leuke plek is bijvoorbeeld achter de bank. Dit zal er super vet uitzien als je de woonkamer binnen komt gelopen en er komt licht achter het bankstel vandaan. Het is natuurlijk nog leuker als je dan een led strip hebt waarvan je de kleuren kan instellen en veranderen. Ook een leuke plek is achter de televisie. Sommige led strips kunnen zelfs ingesteld worden dat ze meekleuren met de achtergrond van de film of serie die je aan het kijken bent. Dit geeft een super cool en levendig effect.

Ledstrips op het toilet

Een verrassende plek is misschien wel het toilet. Vaak de kleinste ruimte in je huis maar je spendeert er toch wel aardig wat van je tijd als je thuis bent. Dus niks mis mee op de boel daar dan een beetje op te leuken. Daar zijn led strips een top idee voor. Hang ze achter het toilet of tegen het plafond aan. Leuk als je dan een led strips afstandsbediening erbij legt waar de lichten mee bediend kunnen worden, dan heb je ook nog eens wat leuks om mee te spelen als je wat langer op het toilet moet zitten.

Genoeg mogelijkheden voor sfeervolle verlichting

Er is met een beetje creativiteit in ieder geval veel te bereiken met led strips en op LEDstripxl.nl hebben ze alles wat je maar nodig kan hebben. Dus ga met deze tips aan de slag en geef je interieur een fraai effect met led strip verlichting.