Tip zakelijk opslag thuis met palletstellingen

De beste manier om je zakelijk opslag thuis op te slaan

Werk je van huis of heb je aan huis een praktijk voor het maken van producten? Dan is een zakelijke opslag in je huis creëren erg handig. Omdat je thuis werkt en vanuit hier je producten maakt en verzendt, is een zakelijk opslag in huis of je garage creëren handig, zodat je hier te allen tijde bij kan en goed kan bijhouden wat je nog allemaal hebt. Als je zakelijke opslag op een nette manier thuis wilt bijhouden, dan raden we hiervoor palletstellingen aan. Palletstellingen zijn stellingen waarop je producten en zakelijke opslag kan plaatsen en deze efficiënt kan ordenen. Hier zitten veel voordelen aan en deze stellingen passen in vrijwel elk huis of garage.

De voordelen van een palletstelling

Een palletstelling in huis halen voor een zakelijke opslag is erg voordelig. Ten eerste omdat je palletstellingen breed in kan zetten en ze in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Je kunt palletstellingen gebruiken voor allerlei soorten opslag en allerlei producten, van groot naar klein naar smal tot breed. Daarnaast zijn palletstellingen een veilige manier om je producten op te slaan in je huis en bieden ze overzicht op wat je nog hebt en nog kan verkopen. Je kunt daarnaast een palletstelling efficiënt indelen, bijvoorbeeld op de FIFO, First in First Out, methode.

Palletstellingen zijn te koop in allerlei soorten en maten en daarnaast in verschillende draagvermogens, zodat zelfs de zwaarste producten er op kunnen worden geplaatst. Door een palletstelling te gebruiken orden je je opslag in de hoogte en zal de ruimte niet rommelig of overvol worden.

Kies de juiste palletstelling uit

Als je een palletstelling gaat kopen kun je uit verschillende soorten kiezen. Een keuze maken kan daarom lastig zijn, maar niet als je een goede voorbereiding doet. Bedenk bijvoorbeeld eerst hoeveel ruimte je hebt voor de stelling, zodat je precies weet welke maat stelling er zou passen. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende lengtes, van 1 meter tot 3 meter en nog veel langer. Ook kun je een bepaalde breedte, hoogte en diepte kiezen. Bedenk je daarnaast hoeveel niveaus je graag zou willen, dus bijvoorbeeld maar twee of zes. Kijk daarnaast altijd goed naar het draagvermogen, dit is het maximale gewicht dat een stelling aankan. Bij lichte producten is een laag draagvermogen al genoeg en bij zware producten een hoog draagvermogen.

Een palletstelling gebruikt of gloednieuw kopen

Palletstellingen, ook wel magazijnstellingen genoemd, kunnen gloednieuw of tweedehands worden gekocht. Een magazijnstelling gebruikt is een stelling die al een keer eerder is gebruikt en daardoor tweedehands is. Deze stellingen zijn nog steeds erg goed en van hoge kwaliteit, maar hier en daar kun je wat slijtage zien. Deze gebruikte stellingen zijn vaak wel goedkoper en dus zeker iets om over na te denken: een gloednieuwe of gebruikte stelling inslaan.