Tips bij aanschaf van een toiletcabine voor op de bouw

Een mobiel toilet kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld een groot feest gaat geven, een evenement organiseert of op de bouwplaats. Er zijn dan ook erg veel verschillende opties en mogelijkheden als het gaat om een mobiel toilet. Maar wanneer weet je nu of je de goede hebt uitgekozen? Waar moet je dus op letten als je een toiletcabine gaat kopen? Je leest het hier.

Wie wordt de gebruiker?

Zoals al eerder benoemd zijn er dus verschillende redenen om een mobiel toilet aan te schaffen. Op een feest of evenement maken hele andere mensen gebruik van een mobiel toilet dan de mensen die er op de bouw gebruik van maken. Dit betekent dat zij andere verwachtingen en behoeften hebben omtrent een mobiel toilet. Zo verwachten mensen op een festival dat zij snel naar het toilet kunnen en zul je een grote unit neer moeten zetten dan op de bouw waar vaak minder mensen werken dan op een festival.

Kun je er je handen wassen?

Ook is het belangrijk dat je na gaat over een gelegenheid moet zijn om je handen te wassen. Ook dit verschilt in waarvoor je de mobiele toiletunit gaat gebruiken. Is er op een groter evenement een centrale gelegenheid om je handen te wassen? Dan is het niet nodig om een unit te kopen die voorzien met een wasbak om je handen te wassen, terwijl dit op de bouw misschien wel nodig is. Zodat men op de bouw makkelijk hun handen kan wassen op het toilet zelf.

Zijn urinoirs nodig?

Naast dat je een mobiel toilet hokje kan kopen met een wasbak, kunnen urinoirs ook zeker een uitkomst bieden. Op grotere evenementen zorgt dit ervoor dat de rij snel weggewerkt wordt. Mannen maken gebruiken van de urinoirs, waardoor er ook meer hokjes vrij blijven en vrouwen dus ook sneller aan de beurt zijn. Daarbij komt dat de toiletten zo ook schoner blijven en mensen naar het toilet kunnen blijven gaan. Wordt het toilet niet zo vaak gebruikt dan is een toilethokje ook een goede optie.