De beste aanbouw
specialist in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Een aanbouw specialist inhuren

Veel mensen zijn dol op hun huis, maar naarmate de tijd verstrijkt, kan het nodig zijn om het te upgraden of een aanbouwproject te starten. Aanbouw om je woonkamer uit te breiden, of om meer zonlicht in de keuken te creëren. Als het mogelijk is om aanbouw te realiseren, wil je het ook goed doen. De aanbouw moet net zo stevig zijn als de rest van je huis, en er natuurlijk ook qua stijl bij passen. Onze aanbouw specialisten weten precies hoe zij vakkundig en stijlvol aanbouw bij jou kunnen plaatsen. Van een grotere woonkamer, tot een woonserre: een aanbouw specialist kan die wens in vervulling laten gaan.

Laat ons via het contactformulier hieronder weten welke aanbouwklus je in gedachten hebt en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur passende reacties en offertes ontvangt van aanbouw specialisten in jouw regio.

Wat kost een aanbouw?

Het liefst ga je voor een zeer professionele aanbouw specialist tegen een laag tarief. Goedkoop kan helaas echter ook duurkoop betekenen. Daarom is het belangrijk om naast offertes ook verschillende referenties op te vragen. Ook hanteren sommige aanbouw specialisten een uurtarief, terwijl anderen juist een totaaltarief hanteren. In het geval van een aanbouwproject is het verstandig om een totaalprijs te hanteren, zodat je niet voor verrassingen kan komen te staan.

Gemiddelde prijzen €13.000 - €50.000 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €13.000 Gemiddeld: €23.000 Maximaal: €50.000
Minimaal Maximaal

Aanbouw specialist keurmerken (BouwGarant, SWK en Woningborg)

Er zijn verschillende keurmerken in Nederland die een aanbouw specialist of een aannemer kan hebben. Dit is in het voordeel van zowel de aanbouw specialist als de consument, want aan een keurmerk hangen hoge kwaliteitseisen en vakkennis.

Zo is er bijvoorbeeld het keurmerk BouwGarant, wat een kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de bouw is. Meer dan 1500 bedrijven zijn hierbij aangesloten. De bedrijven die dit keurmerk hebben zijn getest op betrouwbaarheid en vakmanschap. Ook worden zij door middel van steekproeven hier steeds op gecontroleerd. Het keurmerk bevat bovendien een geschillencommissie, waardoor je er zeker van kan zijn dat in alle gevallen je klus wordt afgemaakt.

Wanneer je offertes gaat vergelijken, is het verstandig om te kijken welke keurmerken de aanbouw specialist heeft. Beschikt deze over keurmerken als BouwGarant, SWK of Woningborg? Met de aanwezigheid van een of meerdere keurmerken weet je dat je met een bedrijf te maken hebt dat jouw aanbouwklus professioneel weet te klaren.

Waarvoor een aanbouw specialist inhuren?

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het realiseren van aanbouw. Een aanbouw specialist kan met je meekijken om te zien op welke manier je een ruimte kunt uitbreiden of aanpassen. Misschien wil je een bestaande ruimte uitbreiden, of juist een extra ruimte creëren waar je kunt studeren, ontspannen of spullen in kunt opslaan. Hieronder hebben we enkele mogelijkheden op een rij gezet.

  • Uitbreiding van een kamer of ruimte
  • Een woonserre realiseren
  • Een extra kamer
  • Uitbouw met een glazen dak
  • Een bijkeuken realiseren

Voor alle bovenstaande aanbouwprojecten kan je terecht bij de vakkundige aanbouw specialisten van De Kluskenner. Plaats jouw aanvraag via het contactformulier hieronder en vergelijk gratis de aanbouw specialisten in jouw regio.

Aanbouw offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus