De beste badkamer
specialist in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Een badkamer specialist inhuren

Is jouw badkamer toe aan een verbouwing? Omdat je de inrichting onhandig vindt, of omdat je er een écht prettige badkamer van wilt maken. Een badkamer specialist kan je badkamer verbouwen met een fijn badkamerinterieur waar je graag je tijd in wilt spenderen. Als je geld investeert in een badkamer renovatie, wil je natuurlijk wel dat je badkamer vakkundig onder handen wordt genomen. Onze badkamer specialisten hebben oog voor het verbouwen van badkamers en gaan vakkundig te werk, zodat jouw badkamer je jarenlang plezier op gaat leveren. Een inloopdouche, een nis in de douche of een dubbele wastafel: een echte badkamer specialist maakt het mogelijk.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vul hieronder dan het formulier in om offertes aan te vragen. Beschrijf op welke manier je de badkamer graag zou willen verbouwen en je ontvangt binnen 24 uur gratis passende reacties en offertes van badkamer specialisten in jouw regio. Dat maakt de zoektocht naar de juiste badkamer specialist makkelijker.

Wat kost een badkamer verbouwen?

Het zal je niet verbazen, maar een badkamer verbouwen is niet goedkoop. Gelukkig krijg je in de meeste gevallen waar voor je geld, mits je natuurlijk een vakkundige badkamer specialist inhuurt. Sommige badkamer specialisten hanteren een uurtarief, maar het is her en der ook mogelijk om een totaaltarief af te spreken. Met een totaaltarief weet je wat je kwijt gaat zijn aan het inhuren van een badkamer specialist en kun je niet voor verrassingen komen te staan.

Gemiddelde prijzen €3.500 - €15.000 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €3.500 Gemiddeld: €7.500 Maximaal: €15.000
Minimaal Maximaal

Badkamer specialist keurmerken (BouwGarant, Uneto-VNI, VCA-certificering)

Een manier om erachter te komen of een badkamer specialist vakkundig en professioneel te werk gaat, is aan de hand van keurmerken. In Nederland zijn er verschillende, en vrijwel elke branche kan keurmerken hanteren. In het geval van een badkamer specialist zouden dit de BouwGarant, Uneto-VNI en VCA-certificering kunnen zijn.

BouwGarant is een kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de bouw. Dit keurmerk wordt verdiend door getest te worden op vakmanschap en betrouwbaarheid. Ook nadat bedrijven in de bouw dit keurmerk hebben ontvangen, worden zij steekproefsgewijs getest of zij dit keurmerk nog verdienen.

Het keurmerk Uneto-VNI is een keurmerk dat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, service en vakmanschap staat. Het Uneto-VNI is een organisatie voor ondernemers die in de installatie- en elektrotechnische branche werken. Het keurmerk van deze organisatie garandeert dat je apparatuur goed en vakkundig word geïnstalleerd. Ook mag je ervanuit gaan dat de installatie, onderhoud en reparatie volgens de nieuwste ontwikkelingen wordt uitgevoerd en altijd aan de huidige wettelijke richtlijnen voldoet.

Als eenmaal offertes binnen hebt gekregen, is het verstandig om te checken welke keurmerken je de badkamer specialisten hebben. Beschikken ze over keurmerken als Uneto-VNI, BouwGarant of andere keurmerken? Indien er een of meerdere keurmerken aanwezig zijn, weet je dat je met een vakkundig en betrouwbaar bedrijf te maken hebt.

Dit kan een badkamer specialist voor jouw badkamer doen

Misschien heb je al wel helemaal bedacht hoe je nieuwe badkamer eruit moet komen te zien. Of misschien heb je zelfs al enkele badkamer meubelen die je in jouw badkamer geplaatst wilt hebben. Een badkamer specialist kan echter ook met je meekijken naar alle mogelijkheden in jouw badkamer, of extra inspiratie bieden. Hieronder hebben we enkele mogelijkheden op een rij gezet.

  • Een inloopdouche realiseren
  • Het plaatsen van een bad
  • Een groter wastafelmeubel met twee aansluitingen
  • Een badkamervloer plaatsen
  • De badkamer betegelen
  • Verbeterde badkamerventilatie
  • Radiatoren plaatsen

Voor alle bovenstaande klussen in een badkamer kun je terecht bij een badkamer specialist. Er wordt vakkundig gewerkt, met oog voor details. Zo weet je dat je na de badkamer verbouwing een badkamer ontvangt waar je jarenlang elke dag van blijft genieten. Plaats een aanvraag voor jouw badkamerverbouwing via het contactformulier hieronder en vergelijk gratis alle badkamer specialisten in jouw regio.

Badkamer offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus