Terug

De beste stratenmaker
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Stratenmaker inhuren

Heb jij een tuin of oprit die opnieuw bestraat moet worden en wil jij dit graag uitbesteden aan een ervaren en betaalbare stratenmaker? Dan ben je bij De Kluskenner aan het juiste adres. Wij hebben in heel Nederland vakkundige stratenmakers beschikbaar voor jou. Plaats jouw aanvraag, vergelijk de offertes en kies de beste stratenmaker in jouw regio voor jouw klus. Het inhuren van een stratenmaker gaat makkelijk en snel via Kluskenner.nl. Zo heb jij altijd de beste deal voor jouw klus!

Wat kost het inhuren van een stratenmaker?

De tarieven van stratenmakers variëren zo tussen de € 30,- á € 45,- per uur. Daarnaast is er vaak de mogelijkheid om per vierkante meter een tarief af te spreken. De laatste optie heeft als voordeel dat jij vooraf weet welke kosten er gemaakt gaan worden. Zo heb jij geen financiële verrassingen achteraf. Uiteraard heeft ook de klus invloed op de kosten. Een simpele oprit met betonklinkers is een goedkoper klus dan een tuin met sierbestrating leggen.

Om een zo goed mogelijke kostenplaatje te maken is het verstandig om eerst diverse offertes van stratenmakers in jouw regio te vergelijken. Vervolgens kies jij de beste offerte en maak je een afspraak met de stratenmaker om even langs te komen. De stratenmaker kan dan exact zien wat jouw wensen zijn, wat er van hem verwacht wordt en de offerte desnoods aanpassen. Zo heb jij ook direct een goede indruk van de stratenmaker die jij gaat inhuren.

Gemiddelde prijzen €400 - €2.499 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €400 Gemiddeld: €800 Maximaal: €2.499
Minimaal Maximaal

Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap

Bestrating leggen is vakwerk dat je graag wilt laten uitvoeren door een ervaren en betrouwbare stratenmaker. In Nederland zijn er veel aanbieders op de markt tegen zeer uiteenlopende tarieven. Dit zorgt voor verwarring en daarom is het inhuren van een stratenmaker voor velen een lastige klus. Wij helpen je hiermee doordat wij geselecteerde stratenmakers binnen ons netwerk hebben aangesloten.

Branchevereniging OBN

Daarnaast is het altijd goed om te vragen naar referenties en of de stratenmaker is aangesloten bij de branchevereniging OBN, die staat voor Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland. Stratenmakers die hierbij zijn aangesloten ontvangen een keurmerk die ze mogen uitdragen. OBN stelt hoge eisen aan hun leden en zo weet de consument dat ze te maken hebben met een betrouwbare stratenmaker. Wanneer je een stratenmaker gaat inhuren kunt je gerust vragen naar dit keurmerk. Vaak staat deze ook vermeld op hun offerte of bedrijfswebsite.

Waarvoor een stratenmaker inhuren?

Een stratenmaker inhuren kan voor uiteenlopende bestratingswerkzaamheden zijn. Ook hebben sommige stratenmakers de diensten zoals het aanleggen van tuinen en het maken van tuinontwerpen. Andere werkzaamheden waarvoor je een stratenmaker kunt inhuren zijn:

  • Bestrating oprit
  • Sierbestrating tuinen
  • Tuinen ophogen
  • Natuursteen leggen
  • Opsluitbanden plaatsen

Ben je benieuwd wat onze stratenmakers voor jou kunnen betekenen? Plaats gerust je aanvraag en ontvang binnen 24 uur de offertes van stratenmakers in je regio. Vergelijk en kies de beste stratenmaker

Stratenmaker nodig? Zó geregeld!

Ben je benieuwd welke tarieven de stratenmakers in jouw regio hanteren? Plaats dan vrijblijvend jou aanvraag met duidelijke omschrijving van jouw klus. Ontvang de offertes, vergelijk en bespaar zo direct op je kosten. Onze service is gratis en vrijblijvend.

bestrating offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus