De beste deuren
specialisten in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Deuren specialist inhuren

Een deuren specialist is een vakman/vrouw die gespecialiseerd is in het installeren, repareren en onderhouden van deuren. Ze kunnen helpen bij het installeren van nieuwe deuren, het repareren van bestaande deuren, het vervangen van deurknoppen en sloten en het aanpassen van deuren aan de behoeften van de klant. Ze kunnen ook advies geven over veiligheidsmaatregelen rond deuren en het beste materiaal om te gebruiken. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende deuren specialisten die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een deuren specialist is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van deuren specialisten in jouw regio.

Deuren specialist kosten

Wil je een nieuwe binnendeur laten plaatsen en ben je benieuwd naar de kosten van een deuren specialist? De kosten variëren van €70 tot €125 per binnendeur. Een buitendeur plaatsen of vervangen kost €250 tot €350.

Gemiddelde prijs per deur €70 - €350 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €70 Gemiddeld: €175 Maximaal: €350
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een deuren specialist?

Vaak wordt het plaatsen of vervangen van een deur als een relatief eenvoudige klus gezien, maar er komt toch aardig wat kennis bij kijken. De sponningmaat moet bijvoorbeeld gemeten worden, de deur moet op de juiste maat gezaagd worden en de scharnieren moeten op de juiste plek worden gemonteerd. Het is daarom helemaal geen gek idee om deze klus uit te besteden aan een vakman/vrouw.

Om je te verzekeren van vakwerk kun je kijken of de professional in het bezit is van keurmerken, zoals het keurmerk Kwaliteitsvakman. Ook kun je kijken of de deuren specialist aangesloten zit bij brancheverenigingen. Neem uiteraard ook een kijkje bij de recensies en of de deuren specialist staat ingeschreven bij de KVK.

De voordelen van een deuren specialist

Door het inhuren van een deuren specialist profiteer je van vele voordelen. Allereerst kunnen ze een deur vakkundig plaatsen en je voorzien van professioneel advies. Ook bieden ze vaak garantie op hun werk. Samenvattend:

  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk advies
  • Je hoeft geen gereedschap te huren of te kopen
  • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw deuren perfect opgeleverd wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten deuren specialisten voor.

Voor welke projecten een deuren specialist inhuren?

Er zijn verschillende klussen waar je een deuren specialist voor in kunt schakelen:

  • Opdekdeuren afhangen
  • Stompe deuren afhangen
  • Kozijnen vervangen of plaatsen
  • Buitendeur plaatsen of vervangen

Wat voor werk aan je deuren je ook wilt uitbesteden, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte deuren specialist in jouw regio.

Deuren offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus