Terug

De beste elektriciens
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Elektricien inhuren

Wanneer je geen verstand hebt van elektra is het verstandig om een ervaren elektricien in te schakelen. Het inhuren van een elektricien voorkomt problemen en stress. Een stroomstoring of andere problemen met jouw elektra; er zijn vele elektriciens die dit snel en vakkundig kunnen oplossen. Maar ook voor het aanleggen van nieuwe elektra ben je bij De Kluskenner aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van nieuwe stopcontactpunten in jouw woning of het plaatsen van een intercominstallatie.

Laat ons weten waarvoor je een elektricien wilt inhuren en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur diverse reacties en offertes ontvangt van elektriciens in jouw regio.

Kosten van een elektricien inhuren

Uiteraard wil je een deskundige elektricien inhuren tegen een scherp tarief. Toch is het verstandig om, naast offertes, ook referenties op te vragen. Daarnaast rekenen sommige elektricien een uurtarief en anderen een totaaltarief voor hun werkzaamheden. Bij grote klussen, zoals het aanleggen van een meterkast met meerdere groepen, is het verstandig om een totaalprijs af te spreken. Grote klussen lopen vaak vertraging op en op deze manier kom je niet voor financiƫle verrassingen achteraf te staan. Wel zo prettig.

Gemiddelde prijzen €40 - €3.700 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €40 Gemiddeld: €660 Maximaal: €3.700
Minimaal Maximaal

Elektricien keurmerken (Uneto-VNI)

In Nederland is er voor iedere branche wel een keurmerk in het leven geroepen. Zo ook voor de branche waarin de elektricien opereert. Natuurlijk goed voor de consument, want een keurmerk stelt hoge kwaliteitseisen aan de aangesloten elektriciens. Wanneer je offertes gaat vergelijken, kijk dan ook of de elektricien is aangesloten bij de Uneto-VNI. Een kwaliteitskeurmerk waardoor je zeker weet dat je te maken hebt met een betrouwbare vakman.

Waarvoor een elektricien inhuren?

Een elektricien is een veelzijdige vakman die je voor diverse klussen in jouw woning of bedrijfspand kunt inzetten. Hieronder hebben we de meest voorkomende werkzaamheden van een elektricien geformuleerd:

  • Aanleggen van nieuwe bedrading
  • Opsporen en verhelpen van stroomstoringen
  • Aardlekschakelaar aansluiten
  • Meterkast plaatsen
  • Extra groepen in de meterkast plaatsen
  • Nieuwe stopcontactpunten
  • Verlichting aansluiten

Voor bovenstaande- en alle andere elektraklussen kun je rekenen op vakkundige elektriciens. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier en vergelijk gratis elektriciens in jouw regio.

Elektricien offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus