De beste fotografen
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Fotograaf inhuren

Ook in het digitale tijdperk worden belangrijke momenten – zoals een pasgeboren baby of de opening van een nieuwe zaak – nog steeds door professionele fotografen vastgelegd. Zo weet je zeker dat memorabele momenten voor altijd zijn vastgelegd op een professionele manier. Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw klus voor een mooie prijs volledig naar wens kan uitvoeren? Plaats dan je klus op Kluskenner.nl en ontdek welke professionals in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende fotografen die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een fotograaf is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van fotografen in jouw regio.

Fotograaf kosten

Wil je een fotograaf inhuren voor jouw klus en ben je benieuwd naar de kosten? Elke fotograaf hanteert zo zijn eigen tarieven, maar vaak ligt deze tussen de €50 en €200 per uur afhankelijk van de ervaring van de fotograaf en de duur van de reportage. Ook zijn er kosten voor het selecteren en bewerking van de foto’s naderhand. De kosten hiervoor is meestal het aantal uren dat hij of zij voor de reportage bezig is geweest keer het uurloon. Wil je de foto’s niet alleen digitaal, maar wil je er ook een paar fysiek? In dat geval worden de kosten in rekening gebracht voor het bewerken van deze foto’s en het afdrukmateriaal. Al met al liggen de totale kosten voor een fotograaf veelal tussen de €400 en €1.000 en zijn deze gemiddeld €600.

Gemiddelde prijzen €400 - €1.000 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €400 Gemiddeld: €600 Maximaal: €1.000
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een fotograaf?

In principe kan iedereen fotograaf worden. Er is geen opleiding voor vereist en de titel is niet beschermd. Ook zijn er geen keurmerken die de kwaliteit van een fotograaf waarborgen. Dit betekent dat het belangrijk is om gedegen onderzoek te doen voordat je een fotograaf inhuurt. Neem daarom de tijd om het portfolio van de fotograaf goed door te nemen om een beeld te krijgen van de kwaliteit. Let bij het inhuren van een fotograaf daarnaast goed op de recensies om een beeld te krijgen van eerdere ervaringen met de fotograaf en of hij/zij ingeschreven staat bij de KVK.

De voordelen van een fotograaf

Wanneer je de belangrijkste dagen uit je leven wilt laten fotograferen door een fotograaf is het natuurlijk van belang dat dit goed gebeurt. Daarom is het raadzaam om voor een professionele fotograaf te gaan (het liefst een ervaren fotograaf wanneer je budget het toestaat). Door een vakkundige fotograaf in de arm te nemen weet je dat het goed gebeurt en kun je je laten adviseren.

  • Vakkundig werk
  • Persoonlijk advies

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten fotografen voor.

Voor welke projecten een fotograaf inhuren?

Je kunt een fotograaf inschakelen voor allerlei verschillende reportages. Hieronder vallen:

  • Een bruiloft
  • Een (zakelijk) evenement
  • Een baby-fotoshoot
  • Een fotoshoot voor stellen
  • Een fotoshoot voor gezinnen
  • Een bedrijfsreportage

Wat voor soort foto’s je ook wil hebben, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte fotograaf in jouw regio.

Fotografie offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus