Terug

De beste glaszetters
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Glaszetter voor glasschade en nieuw glas

Is jouw raam lek, heb je glasschade die met spoed gerepareerd dient te worden of wil je jouw oude ramen vervangen voor isolatieglas? Welke reden je ook hebt voor het inschakelen van een glaszetter, bij De Kluskenner ben je aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een landelijke dekking van erkende glaszetters die jouw klus graag willen uitvoeren.

Het enige wat je hoeft te doen is ons aanvraagformulier in te vullen met daarin een omschrijving van jouw project. Dit is binnen slechts twee minuten gedaan, waarna je meerdere prijsopgaven van glaszetters in jouw regio ontvangt. Vergelijk, kies en bespaar direct vele euro’s op jouw klus.

Wat kost een glaszetter?

Er zijn veel glaszetters in Nederland die je kunt inschakelen. Uiteraard wil je een goede prijs/kwaliteit hebben voor de geleverde werkzaamheden. Daarom hebben wij al een selectie voor jou gemaakt. Bij De Kluskenner zijn alleen de beste glaszetters aangesloten. Glaszetter met jarenlange ervaring en die aangesloten zijn bij brancheorganisatie en kwaliteitskeurmerken mogen dragen. Zo weet je zeker dat jou klus goed uitgevoerd gaat worden en je geniet van de juiste garanties. Maar wat kost een glaszetter nu?

Het gemiddelde uurloon van een glaszetter zit rond de € 55,-. Dit is exclusief het materiaal en gewenste glassoort dat je wil laten plaatsen. Ter verduidelijking kun je uitgaan van een € 130 per m² voor het plaatsen van dubbel glas. Dit is dan inclusief het uurtarief.

Gemiddelde prijzen €200 - €8.000 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €200 Gemiddeld: €4.100 Maximaal: €8.000
Minimaal Maximaal

Glaszetter met spoed nodig?

Heb je glasschade wat met spoed gerepareerd moet worden? Ook dan staan de aangesloten glaszetter van De Kluskenner voor je klaar! Denk bijvoorbeeld aan een gebroken ruit in jouw woon- of slaapkamer of inbraakschade bij jouw woning of bedrijfspand. Allemaal vervelende glasschades die je snel opgelost wilt hebben. Onze glaszetters beschikken over een 24/7 service zodat jou glasschade altijd met spoed opgelost kan worden. Wel wordt er vaak een meerprijs berekend voor deze spoed glasservice. Overweeg dus vooraf goed of het écht een spoedklus is of dat de glasschade ook op een later tijdstip gerepareerd kan worden. Dit scheelt namelijk direct in de kosten!

Verschillende glassoorten

Er zijn vele verschillende glassoorten. Bij isolatieglas kun je er van uitgaan dat hoe meer lagen het glas heeft, des te beter de isolerende werking is. Dit heeft direct invloed op je maandelijkse energierekening. Tegenwoordig plaatsen glaszetters standaard meestal HR++ glas. Hieronder hebben we diverse glassoorten in een overzicht gezet met de daarbij horende tarieven inclusief uurloon.

Glassoort Gem. kosten incl. uurloon
Enkel glas € 40,- per m²
Dubbel glas € 65,- per m²
HR+ € 75,- per m²
HR++ € 85,- per m²
HR+++ (Triple) € 115,- per m²
Gelaagd glas € 80,- per m²
Draadglas € 50,- per m²
Brandwerend glas € 325,- per m²

Bovenstaande glasprijzen zijn gemiddelde prijzen. Wil je een exacte prijsopgave voor jouw glasproject? Vraag dan altijd meerdere offertes op bij glaszetters in jouw regio.

Glaszetter offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus