De beste hekwerk
specialisten in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Hekwerk specialist inhuren

Een hekwerk specialist is een professional die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van hekwerken. Hij of zij heeft brede kennis van de verschillende materialen en technieken die hiervoor nodig zijn. Ben je op zoek naar een hekwerk specialist die jouw klus voor een mooie prijs volledig naar wens kan uitvoeren? Het inhuren van een hekwerk specialist is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van hekwerk specialisten in jouw regio.

Hekwerk specialist kosten

Vaak wordt het plaatsen van een hekwerk ietwat onderschat, echter komt er veel bij kijken om een hekwerk op de juiste manier te plaatsen. Alleen wanneer een hek op de juiste manier gemonteerd wordt zal het er op zijn best uitzien en zo lang mogelijk meegaan. Investeren in een hekwerk specialist is dan ook zeker geen gek idee. De kosten voor de montage van een hekwerk variëren veelal van €45 tot €65 per uur. De hoogte van het bedrag is met name afhankelijk van de ervaring van de vakman/vrouw.

Gemiddeld uurloon €45 - €65 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €45 Gemiddeld: €55 Maximaal: €65
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een hekwerk specialist?

Het installeren van een hekwerk vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Wanneer je een hekwerk specialist inschakelt wil je er dan ook zeker van zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare vakman/vrouw. Er zijn nog geen keurmerken specifiek voor bedrijven of professionals die gespecialiseerd zijn in hekwerken. Wel kun je kijken of de vakman/vrouw of het bedrijf het keurmerk Kwaliteitsvakman bezit dat aantoont dat het om een bekwame professional gaat. Ook is er het BORG-certificaat waarmee de professional aantoont kennis te hebben op gebied van inbraakbeveiliging. Tenslotte is er VCA certificering, dat aantoont dat de professional weet hoe hij of zij veiligheid, milieu en gezondheid centraal moet stellen tijdens het werk.

Overigens zijn er wel keurmerken voor hekwerken. Zo is er bijvoorbeeld het keurmerk Hekmerk. Dit keurmerk wordt uitgedeeld door de Nederlandse Hekwerk Industrie (NHI) en toont aan dat een hek voldoet aan de eisen uit de Europese Wetgeving.

De voordelen van een hekwerk specialist

Het door een professional laten monteren van een hekwerk biedt vele voordelen ten opzichte van dit zelf doen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Vakkundig werk
  • Persoonlijk advies
  • Je hoeft geen gereedschap te huren of te kopen
  • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten hekwerk specialisten voor.

Voor welke projecten een hekwerk specialist inhuren?

Je kunt een hekwerk specialist inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Het installeren van een hekwerk
  • Onderhoud van een hekwerk
  • Het repareren van een hekwerk

Wat je wensen voor een hekwerk ook zijn, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte hekwerk specialist in jouw regio.

Hekwerk offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus