De beste hoveniers
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Hovenier inhuren

Op ieder moment genieten van je tuin en dan natuurlijk vooral in het voorjaar en de zomer. Dat wil natuurlijk iedereen! Of je nu op zoek bent naar een hovenier voor tuinonderhoud of het opnieuw inrichten van je tuin, bij De Kluskenner kom je snel in contact met hoveniers in jouw regio. Een hovenier inhuren is zó geregeld tegen een scherp tarief. Plaats je aanvraag, gratis en vrijblijvend, via ons contactformulier en ontvang binnen 24 uur offertes van hoveniersbedrijven in jouw regio. Vergelijk en kies de beste hovenier.

Hovenier prijzen

Wil je een mooie en verzorgde tuin, maar heb je niet de tijd of materialen om dit zelf goed bij te houden? Een hovenier neemt al het werk van je over zodat jij zonder moeite van een mooie tuin kan genieten. Ben je benieuwd naar de hovenier prijzen? Op Homedeal vind je alle prijzen en de verschillende werkzaamheden waar je hoveniers voor kunt inschakelen.

Een hoveniersbedrijf kun je inschakelen voor meerdere werkzaamheden. Gemiddeld gezien hanteert een hovenier een uurloon van € 35 tot € 75 per uur. De totale kosten van het project zijn afhankelijk van het soort werkzaamheden en de oppervlakte en staat van je tuin. Bekijk hieronder de gemiddelde prijzen van de soort werkzaamheden die hoveniers voor je kunnen uitvoeren.

Gemiddelde prijzen €100 - €6.000 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €100 Gemiddeld: €1.500 Maximaal: €6.000
Minimaal Maximaal

Waarvoor een hovenier inhuren?

Natuurlijk kun je zelf klein onderhoud van je tuin verzorgen. Voor tuinliefhebbers is het zelfs een ontspannende bezigheid. Voor de grotere tuinklussen is het inhuren van een hovenier geen overbodige luxe. Een hovenier helpt je graag met:

  • Het ontwerpen van je nieuwe tuin
  • Tuinaanleg (planten, gazon en bestrating)
  • Complete tuinrenovatie
  • Boomverzorging
  • Periodiek tuinonderhoud

Heb je een hovenier nodig voor een van bovenstaande klussen of een andere tuinklus? Voor zowel kleine als grote klussen staan er vele hoveniers voor je klaar. Plaats je aanvraag via ons contactformulier en wij brengen je direct in contact met hoveniers in jouw regio.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap

Je wilt natuurlijk een vakbekwame hovenier inhuren. Naast het checken referenties doe je er verstandig aan een hovenier te kiezen die beschikt over een keurmerk. Hoveniers die aangesloten zijn bij een keurmerk of branchevereniging bieden kwaliteit en garanties op hun werkzaamheden. Keurmerken voor hoveniers in Nederland zijn:

  • Groenkeur
  • Exclusief Geselecteerd
  • Tuinkeur

Naast deze keurmerken zijn er natuurlijk ook hoveniers die geen keurmerk hebben en toch uitstekende kwaliteit leveren. Vraag daarom altijd naar referenties en informeer ook eens in de buurt naar ervaringen over een bepaalde hovenier.

Vergelijk en kies de beste hovenier

Wanneer je een hovenier wilt inhuren doet je er goed aan om eerst een prijsvergelijking te maken. Je wilt immers niet teveel betalen voor jouw tuinklus. We hebben al vele aanvragen naar alle tevredenheid gekoppeld aan hoveniers. Plaats vandaag nog jouw aanvraag, vergelijk en kies de beste hovenier voor jouw tuinklus.

Hovenier offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus