De beste isolatie
specialisten in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Isolatie specialist inhuren

Denk je aan het (na)isoleren van jouw woning en ben je op zoek naar een isolatie specialist die jouw klus tot in perfectie uitvoert tegen een goede prijs? Op Kluskenner.nl ben je aan het juiste adres. Hier vergelijk je meerdere professionals in jouw regio. Wij hebben namelijk in heel Nederland ervaren en erkende isolatie specialisten die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een isolatie specialist is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van isolatie specialisten in jouw regio.

Isolatie specialist kosten

Wil je jouw woning laten isoleren en deze klus uitbesteden aan een isolatiebedrijf- of specialist? Het is in dat geval handig om een indicatie van de kosten te hebben. De kosten voor een isolatiespecialist kunnen uiteenlopen van €750 tot ruim €6.000, afhankelijk van de soort klus en de omvang van de klus:

 • Spouwmuurisolatie: €750 tot €2.000
 • Vloerisolatie: €750 tot €2.000
 • Dakisolatie: €1.000 tot €3.000
 • Gevelisolatie (binnen of buiten): €3.000 tot €6.500

Het btw-tarief op de arbeidskosten van een isolatiespecialist is geen 21%, maar 9%. Dit lagere tarief maakt het isoleren van woningen haalbaarder en dient als stimulans. Let wel: dit lagere tarief geldt alleen voor woningen ouder dan twee jaar.

Gemiddelde prijzen €750 - €6.500 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €750 Gemiddeld: €2.160 Maximaal: €6.500
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een isolatie specialist?

Het inhuren van een isolatie specialist is een grote stap. Het is dan ook belangrijk om goed op te letten bij het kiezen van de juiste expert. Ten eerste is het belangrijk dat je goed kijkt naar de ervaring en het vakmanschap van de isolatie specialist. Kijk of de specialist al langere tijd in het vak zit en controleer of hij of zij certificeringen heeft zoals het IKOB-BKB het kwaliteitskeurmerk voor het isolatiebedrijf.
Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de service die wordt geleverd door de isolatie specialist. Kijk of hij of zij bereid is om advies te geven en of er een goede communicatie is. Kijk ook of de specialist in staat is om naar jouw wensen te luisteren en deze uit te voeren. Door de juiste isolatie specialist te kiezen kun je ervoor zorgen dat je isolatie op de juiste manier wordt gebouwd en je kunt er op rekenen dat het werk naar wens wordt uitgevoerd. Neem daarom de tijd om de juiste specialist te vinden en stel al je vragen voordat je een beslissing neemt.

De voordelen van een isolatie specialist

Als je een isolatie specialist inhuurt krijg je veel voordelen. Ten eerste heb je een persoon met de juiste kennis en ervaring om je te adviseren en de isolatie op de juiste manier te plaatsen. Isolatie specialisten zijn gespecialiseerd in het isoleren van alle soorten gebouwen, van kleine woonhuizen tot grote bedrijfsgebouwen. Ze hebben kennis van de veiligheidsvoorschriften en weten hoe ze deze na moeten leven. tenslotte bieden ze vaak garantie op hun werk. Samenvattend:

 • Vakkundige installatie
 • Persoonlijk advies
 • Je hoeft geen materialen te kopen
 • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw isolatie perfect opgeleverd wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten isolatie specialisten voor.

Voor welke projecten een isolatie specialist inhuren?

Er zijn verschillende klussen waar je een isolatie specialist voor in kunt schakelen:

 • Spouwmuurisolatie
 • Vloerisolatie
 • Dakisolatie
 • Gevelisolatie

Wat voor werk aan de isolatie je ook wilt uitbesteden, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte isolatie specialist in jouw regio.

Isolatie offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus