Terug

De beste klusjesman
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Klusjesman inhuren

Heb je een klusjesman of klusjesvrouw nodig voor een flinke klus waar je zelf geen tijd voor hebt? Of ben je zelf niet in staat om de klus te doen? Daar heb je de klusjesman voor. Van timmerwerkzaamheden tot het schoonmaken van goten: geen klus is te vreemd voor een klusjesman of klusjesvrouw. Maar je wilt niet zomaar een klusjesman of klusjesvrouw over de vloer hebben: dat moet wel iemand zijn die vakkundig en professioneel te werk gaat. Hoe vindt je een betrouwbare klusjesman of klusjesvrouw en wat vraagt die voor een klus?

De zoektocht naar de juiste klusjesman of klusjesvrouw hebben wij van Kluskenner makkelijker gemaakt. Wanneer je het formulier hieronder invult met jouw klus en gegevens, krijg je gratis en binnen 24 uur reacties en offertes van klusjesmannen en klusjesvrouwen uit jouw regio. Zo kun je zelf gemakkelijk vakmensen bekijken en vergelijken, zodat je snel bij een geschikte klusjesman of klusjesvrouw uitkomt die jouw klus kan komen klaren.

Wat kost een klusjesman of klusjesvrouw?

Er zijn verschillende soorten klussen waarvoor een klusjesman of klusjesvrouw ingeschakeld kan worden. De prijs hangt af van het type klus en de tijd die nodig is om de klus af te ronden. Sommige klussen kunnen per uur worden gefactureerd, terwijl andere klussen een vaste prijs hebben. Ook kan er een verschil zijn tussen een zelfstandige klusjesman of klusjesvrouw en klusjesmannen en klusjesvrouwen die bij een groot klusbedrijf werken.

Het gemiddelde uurloon van een klusjesman of klusjesvrouw is gemiddeld 30 euro. De gemiddelde uurtarieven verschillen doorgaans van 15 euro tot 50 euro. Het ligt er in bepaalde gevallen ook aan wat voor klus het is, of er materiaalkosten worden gemaakt en of deze klus binnen of buiten uitgevoerd wordt.

Gemiddeld uurloon €15 - €50 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €15 Gemiddeld: €30 Maximaal: €50
Minimaal Maximaal

Keurmerken voor klusjesmannen of klusjesvrouwen

Klusjesmannen en klusjesvrouwen staan voor een breed scala aan klusjes en reparaties. Of het nu gaat om het ophangen van een schilderij of het repareren van een lekke kraan, deze professionals zijn er om te helpen. Maar met zoveel klusjesmannen en klusjesvrouwen op de markt, hoe kun je weten of je met een betrouwbare en gekwalificeerde professional te maken hebt? In Nederland zijn er verschillende erkende keurmerken waaraan klusjesmannen en klusjesvrouwen kunnen voldoen. Deze keurmerken geven je de zekerheid dat de professional waarmee je werkt aan hoge kwaliteitsnormen voldoet.

Een van de meest bekende keurmerken voor klusjesmannen en klusjesvrouwen in Nederland is het VCA-keurmerk. Het VCA-keurmerk staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Deze checklist is ontwikkeld om de veiligheid van de klusser, de klant en de omgeving te waarborgen. Klusjesmannen en klusjesvrouwen die het VCA-keurmerk hebben behaald, hebben aangetoond dat ze op de hoogte zijn van de geldende wet- en regelgeving en dat ze de juiste kennis en vaardigheden hebben om de klus veilig uit te voeren.

BouwGarant is een keurmerk dat klusjesmannen en klusjesvrouwen in Nederland helpt om hun kwaliteit te waarborgen en hun klanten beter te bedienen. Het keurmerk is in het leven geroepen om de bouwsector te verbeteren en de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen. BouwGarant is door de Nederlandse Overheid erkend als een kwaliteitslabel dat de meest betrouwbare klusbedrijven en aannemers identificeert. Het keurmerk BouwGarant is een betrouwbare oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een klusjesman of klusjesvrouw. Het is een certificering die door de Nederlandse overheid wordt erkend. Het keurmerk BouwGarant wordt toegekend aan klusbedrijven die aan een aantal strenge eisen voldoen. Zo moeten klusbedrijven aan alle wet- en regelgeving voldoen, moeten ze gespecialiseerde kennis hebben en moeten ze jaarlijks een gecertificeerde training volgen. Daarnaast moeten klusbedrijven die het BouwGarant-keurmerk willen krijgen, voldoen aan een aantal kwaliteitsnormen. Deze normen zijn onder andere: betrouwbaarheid, klanttevredenheid, veiligheid en deskundigheid. Om te voldoen aan deze normen, moeten klusbedrijven jaarlijks hun kwaliteit verbeteren, een klachtenregeling opstellen en een klachtenlijn invoeren.

Wat doet een klusjesman of klusjesvrouw allemaal?

Het zit in de naam: een klusjesman of klusjesvrouw voert allemaal verschillende klussen uit. Maar waar kan je een klusjesman of klusjesvrouw nou precies allemaal voor inhuren? We hebben hieronder een lijst met enkele van de werkzaamheden die een klusjesman of klusjesvrouw voor je uit kan voeren.

  • Laminaat leggen
  • Helpen verhuizen
  • Kamers behangen
  • Schilderen
  • Timmerwerkzaamheden
  • Goten schoonmaken
  • Tuin onderhouden
  • Schuttingen plaatsen
  • Lampen ophangen
  • Wasdroger installeren

klus offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus