De beste kozijnen
specialist in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Kozijnen specialist inhuren

Een kozijnen specialist is verantwoordelijk voor het maken van kozijnen op maat voor onder andere ramen, deuren, luiken, rolluiken en schuifpuien. Ze zorgen ervoor dat de kozijnen passen bij de omgeving en de stijl van het gebouw en houden ook rekening met wetgeving en bestaande regelgeving. Daarnaast bieden ze ook onderhoud en reparatie aan. Op Kluskenner.nl vergelijk je meerdere professionals in jouw regio. Wij hebben namelijk in heel Nederland ervaren en erkende kozijnen specialisten die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een kozijnen specialist is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van kozijnen specialisten in jouw regio.

Kozijnen specialist kosten

Wanneer je verzekerd wilt zijn van goede kwaliteit is het inschakelen van een vakman een goed idee. Dit bespaart je niet alleen een hoop tijd en energie; de klus wordt ook goed uitgevoerd. De prijzen voor een kozijnen specialist variëren en zijn met name afhankelijk van het soort kozijn (kunststof, hout of aluminium), het oppervlakte en het soort raam. Laat je bijvoorbeeld een draai-kiepraam installeren? Dit zal duurder zijn dan een kozijn in een vast raam, omdat het kozijn afgesteld moet worden. Een goede vuistregel is dat de montagekosten ongeveer gelijk zijn aan de kosten van het materiaal. Voor één raam liggen de kosten voor een kozijnen specialist meestal tussen de €150 en €200. Deze kosten komen dus bovenop de materiaalkosten.

Gemiddelde prijs per raam €300 - €500 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €300 Gemiddeld: €425 Maximaal: €500
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een kozijnen specialist?

Een kozijn laten monteren is een specialistische klus. Het is daarom goed om te kijken welke keurmerken de specialist heeft. De meeste kozijnen specialisten beschikken over één of meer van de volgende keurmerken:

 • KOMO
 • PKVW
 • SKG
 • BouwGarant
 • VKG (voor kunststof kozijnen)
 • FSC (houten)
 • VMRG

Ook is het belangrijk om te kijken naar de service die wordt geleverd door de kozijnen specialist. Kijk of hij of zij bereid is om advies te geven en of er een goede communicatie is. Kijk ook of de specialist in staat is om naar jouw wensen te luisteren en deze uit te voeren. Door de juiste kozijnen specialist te kiezen kun je ervoor zorgen dat je kozijnen op de juiste manier worden geïnstalleerd.

De voordelen van een kozijnen specialist

Door een kozijnen specialist in te schakelen kun je profiteren van verschillende voordelen:

 • Gespecialiseerde kennis: een kozijnen specialist heeft gespecialiseerde kennis over alle aspecten van kozijnen, zoals materialen, ontwerpen, installatie en onderhoud.
 • Kwaliteit: een kozijnen specialist heeft de kennis en de middelen om je de best mogelijke kwaliteit kozijnen te leveren.
 • Kostenbesparing: door een kozijnen specialist in te schakelen kun je geld besparen op materialen en installatiekosten.
 • Garantie: een kozijnen specialist biedt meestal garantie op de geleverde werkzaamheden.

Door een vakman/vrouw in te huren via Kluskenner kun je zorgeloos en snel gaan genieten van jouw nieuwe kozijnen. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten kozijnen specialisten voor.

Voor welke projecten een kozijnen specialist inhuren?

Een kozijnenspecialist kan worden ingehuurd voor een aantal verschillende klussen. Deze klussen omvatten:

 • Het plaatsen van nieuwe kozijnen
 • Het renoveren van bestaande kozijnen
 • Het soleren van kozijnen
 • Het repareren van kozijnen
 • Het vervangen van ramen en deuren.

Wat voor werk je op gebied van kozijnen ook wilt uitbesteden, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte kozijnen specialist in jouw regio.

Kozijnen offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus