Terug

De beste loodgieter
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Loodgieter inhuren

Een loodgieter is gespecialiseerd is in het installeren, repareren en onderhouden van het sanitair, de verwarming en het rioleringssysteem van een woning of gebouw. Loodgieters hebben vaak een ruime ervaring met verschillende types materialen en technieken, zodat ze de beste oplossing kunnen bieden bij bijvoorbeeld installatie, verstopping of een gesprongen leiding. Ben je op zoek naar een loodgieter die jouw klus voor een mooie prijs volledig naar wens kan uitvoeren? Plaats dan je klus op Kluskenner.nl en ontdek welke vakmannen in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende loodgieters die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een loodgieter is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van loodgieters in jouw regio.

Loodgieter kosten

Wil je een loodgieter inhuren voor jouw klus en ben je benieuwd naar de kosten? Elke loodgieter hanteert zo zijn eigen tarieven, maar vaak ligt deze tussen de €40 en €60 per uur. De meeste loodgieters werken als ZZP’er en bepalen zelf de prijs, dus deze kan afwijken. Voor de meest voorkomende projecten worden vaak vaste prijzen gehanteerd tussen de €75 en €150. Denk hierbij aan CV ketel onderhoud, het opsporen en repareren van lekkages, het ontstoppen van een afvoer, het repareren van een dakgoot of het ontstoppen van het riool.

Gemiddelde prijzen €40 - €150 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €40 Gemiddeld: €75 Maximaal: €150
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een loodgieter?

Wanneer je een loodgieter inhuurt ga je ervan uit dat het werk op professionele wijze wordt uitgevoerd. Om je te verzekeren van vakwerk kun je kijken naar keurmerken, zoals het keurmerk Kwaliteitsvakman. Ook kun je kijken of de loodgieter aangesloten zit bij brancheverenigingen zoals de KvlNL (Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland) of UNETO-VNI, een organisatie gericht op meer vakmanschap en vakkennis.

Loodgietersbedrijven kunnen ook erkend worden als leerbedrijf, wat betekent dat er vakmensen worden opgeleid. Let bij het inhuren van een loodgieter daarnaast goed op de recensies om een beeld te krijgen van eerdere ervaringen met het bedrijf en kijk of het een KVK inschrijving heeft.

De voordelen van een loodgieter

Wanneer het om je sanitair gaat, wil je natuurlijk dat een klus goed gebeurt. Daarom is het raadzaam om voor een vakkundige loodgieter te gaan wanneer je gaat bouwen, verbouwen, renoveren of opknappen. Door deze klussen over te laten aan een loodgieter weet je dat het goed gebeurt en kun je je laten adviseren.

  • Vakkundig werk
  • Persoonlijk advies
  • Je hoeft geen gereedschap te huren of te kopen
  • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten loodgieters voor.

Voor welke projecten een loodgieter inhuren?

Je kunt een loodgieter inschakelen voor allerlei werkzaamheden die te maken hebben met sanitair. Hieronder vallen:

  • Het opsporen en repareren van lekkages
  • Het verhelpen van verstoppingen
  • Het onderhouden en repareren van de CV/ketel
  • Het repareren van een dakgoot
  • Het ontstoppen van de riolering

Wat voor werk je aan je sanitair, CV of leidingen ook wilt uitbesteden, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte loodgieter in jouw regio.

Loodgieter offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus