De beste markiezen
specialist in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Markiezen

Markiezen zijn een perfecte manier om een gebouw te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, wind, sneeuw en zonlicht. Ze kunnen ook worden gebruikt om te voorkomen dat het zonlicht het huis binnendringt of om meer privacy te creƫren. Markiezen zijn een goede manier om een gebouw te verfraaien en ze kunnen gebruikt worden om architectonische details te accentueren. Maar ze zelf plaatsen, dat is een behoorlijke opgave. En waarom zou je, als je het door een vakprofessional kan laten doen? Het enige wat je nog moet doen, is een markiezen specialist vinden.

Op Kluskenner hebben we het vinden van een markiezen specialist gemakkelijk gemaakt. Hieronder vul je gemakkelijk het klusformulier in met jouw gegevens en een beschrijving van de klus. Je ontvangt vervolgens binnen 24 uur kosteloos offertes van markiezen specialisten uit jouw regio, zodat je gemakkelijk een markiezen specialist kunt zoeken en ze kunt vergelijken. Vul snel het formulier in en vind een vakprofessional die markiezen bij jou kan komen plaatsen.

Wat kost het om markiezen te laten plaatsen?

Een markiezen specialist inhuren, dat is natuurlijk duurder dan ze zelf te plaatsen. Maar met wat voor een bedrag moet je rekening houden als je markiezen wilt laten plaatsen? Geen zorgen: wij hebben de kosten voor je op een rij gezet, zodat je weet wat je kwijt bent.

Gemiddeld ben je 1.000 euro kwijt voor het laten plaatsen van markiezen. We hebben rekening gehouden met een minimaal bedrag van 600 euro en een maximaal bedrag van 2.500 euro. Het wisselt sterk per aantal ramen hoeveel je kwijt bent, evenals hoe de markiezen specialist zijn tarieven berekent. Zo kan een markiezen specialist met een uurtarief rekenen, maar ook ervoor kiezen om een totaaltarief te hanteren. Kies vooral wat je zelf prettig vindt, maar vergelijk ook markiezen specialisten op basis van prijs-kwaliteit.

Gemiddelde prijzen €600 - €2.500 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €600 Gemiddeld: €1.000 Maximaal: €2.500
Minimaal Maximaal

Welke keurmerken kan een markiezen specialist hebben?

Als je een markiezen specialist je markiezen gaat laten plaatsen, wil je wel dat deze professioneel en vakbekwaam te werk gaat. Maar hoe weet je dat een markiezen specialist vakkundig is? Dankzij keurmerken kun je checken of een markiezen specialist jouw markiezen op de juiste en veilige wijze kan plaatsen. We benoemen enkele van de keurmerken hieronder.

Het KOMO keurmerk is een Nederlands keurmerk dat door het Kwaliteitsinstituut Energie en Bouw (KOMO) wordt uitgegeven aan bedrijven die aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. Het KOMO keurmerk garandeert een hoge kwaliteit in de bouw en installatie van markiezen. Het keurmerk is een van de meest erkende en meest gewaardeerde keurmerken voor markiezen specialisten.

Het HCC-keurmerk is een label dat door de Nederlandse overheid wordt uitgegeven aan bedrijven die aan de eisen en verwachtingen van de branche voldoen. Het HCC-keurmerk wordt alleen uitgereikt aan markiezen bedrijven die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Het HCC-keurmerk geeft aan dat een bedrijf betrouwbaar, kwalitatief en veilig is.

Het VCA-keurmerk is een van de meest populaire Nederlandse keurmerken voor markiezen specialisten. Het VCA-keurmerk wordt uitgegeven aan bedrijven die voldoen aan een aantal veiligheidsnormen. Het VCA-keurmerk garandeert dat bedrijven veilig werken, dat bedrijven voldoen aan de wet- en regelgeving en dat bedrijven voldoen aan een aantal andere veiligheidsnormen.

Het LCA-keurmerk is een keurmerk dat wordt uitgegeven aan bedrijven die aan hoge kwaliteitseisen voor duurzaamheid voldoen. Bedrijven die het LCA-keurmerk bezitten, hebben bewezen dat zij duurzame producten en diensten leveren. Het LCA-keurmerk is bedoeld om bedrijven te helpen hun duurzaamheid te verbeteren.

Wat kan een markiezen specialist nog meer voor je doen?

Een markiezen specialist kan je markiezen voor je plaatsen, maar dat is niet het enige wat ze kunnen. Er zijn vele verschillende zaken die komen kijken met het professioneel installeren, plaatsen en onderhouden van markiezen. Benieuwd wat de markiezen specialist voor jou kan betekenen? We hebben hieronder een lijst met werkzaamheden samengesteld die je vertellen wat een markiezen specialist allemaal kan.

  • Markiezen ontwerpen en installeren
  • Onderhoud en reparatie van markiezen
  • Professioneel advies geven over markiezen
  • Markiezen inspecteren en het nodige onderhoud uitvoeren
  • Markiezen demonteren, verplaatsen en opnieuw installeren
  • De zonwering controleren op vuil, schimmel en andere schade
  • Speciale behandelingen uitvoeren zoals het toepassen van waterdichte coating
  • Het herstellen van uitgerekte markiezen
  • Het vervangen of repareren van losse onderdelen zoals stangen, koorden en sluitingen

Markiezen offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus