De beste metselaar
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Metselaar inhuren

Goed metselwerk maakt of breekt een muur. Wanneer je geen ervaring hebt is het dan ook verstandig om je metselklus uit te besteden aan een vakman/vrouw. Ben je op zoek naar een metselaar die jouw klus voor een mooie prijs volledig naar wens kan uitvoeren? Plaats dan je klus op Kluskenner.nl en ontdek welke vakmannen in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende metselaars die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een metselaar is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van metselaars in jouw regio.

Metselaar kosten

Wil je een metselaar inhuren voor jouw klus en ben je benieuwd naar de kosten? Elke metselaar hanteert zo zijn eigen tarieven, maar vaak ligt deze tussen de €30 en €45 per uur. De kosten hangen ook af van hoeveel mankracht er nodig is en welke kosten de metselaar zal maken.

Gemiddeld uurloon €30 - €45 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €30 Gemiddeld: €40 Maximaal: €45
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een metselaar?

Metselaars zijn vaak betrokken bij de grotere klussen in huis. Het is dan ook van belang er zeker van te zijn dat je een vakman inhuurt. Een goede manier om dit te beoordelen is door te kijken naar keurmerken, zoals het keurmerk Kwaliteitsvakman of naar erkenning door NOA, de Nederlandse Onderneming voor Afbouwbedrijven.
Metselbedrijven kunnen ook erkend worden als leerbedrijf, wat betekent dat er vakmensen worden opgeleid. Let bij het inhuren van een metselaar daarnaast goed op de recensies om een beeld te krijgen van eerdere ervaringen met het bedrijf en kijk of het een KVK inschrijving heeft.

De voordelen van een metselaar

Wanneer het om je huis gaat, wil je natuurlijk dat een klus goed gebeurt. Daarom is het raadzaam om voor een vakkundige metselaar te gaan wanneer je gaat bouwen, verbouwen, renoveren of opknappen. Door deze klussen over te laten aan een metselaar weet je dat het goed gebeurt en kun je je laten adviseren.

  • Vakkundig werk
  • Persoonlijk advies
  • Je hoeft geen gereedschap te huren of te kopen
  • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten metselaars voor.

Voor welke projecten een metselaar inhuren?

Je kunt een metselaar inschakelen voor allerlei werkzaamheden die te maken hebben met het metselen van muren en gevels. Hieronder vallen:

  • Het metselen van een muur
  • Het repareren van metselwerk
  • Het renoveren van een gevel
  • Het impregneren van een gevel

Wat voor metselwerk je ook wilt uitbesteden, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte metselaar in jouw regio.

Metselaar offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus