Terug

De beste meubelmaker
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Meubelmaker inhuren

Wil je een meubelstuk volledig naar jouw wensen en specificaties laten maken? In dat geval zit je goed met een meubelmaker. Van ontwerp tot productie een meubelmaker kan jou helpen een meubelstuk te realiseren dat voldoet aan al je eisen. Daarnaast kan een meubelmaker je meubelstuk repareren. Plaats je klus op Kluskenner.nl en ontdek welke vakmannen/vrouwen in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende meubelmakers die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een meubelmaker is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van meubelmakers in jouw regio.

Meubelmaker kosten

De kosten voor het laten vervaardigen van een meubelstuk variëren met name afhankelijk van de grootte van het meubelstuk en hoelang de meubelmaker hiermee bezig zal zijn. Daarnaast worden er materiaalkosten in rekening gebracht en natuurlijk zal een klein meubelstuk in dit opzicht goedkoper zijn dan een grote. Houd rekening met de volgende kosten:

 • Kast: €300 tot €800
 • Tafel: €200 tot €500
 • Overige interieurmeubelen: €200 tot €500
 • Buitenmeubelen: €200 tot €500
 • Zitmeubelen: €250 tot €600
Gemiddelde prijzen €200 - €800 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €200 Gemiddeld: €350 Maximaal: €800
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een meubelmaker?

Wanneer je een meubel laat maken is het wel zo fijn als dit door een bekwame vakman/vrouw gebeurt. Een goede indicatie van kwaliteit is wanneer de meubelmaker een keurmerk, zoals het keurmerk kwaliteitsvakman, bezit. Daarnaast zijn er verschillende brancheorganisaties waar een meubelmaker bij aangesloten kan zitten, zoals de Centrale Branchevereniging Wonen en de Branchevereniging voor Interieurbouw & Meubelindustrie.
Let bij het inhuren van een meubelmaker daarnaast goed op de recensies om een beeld te krijgen van eerdere ervaringen met het bedrijf. Kijk ook of het bedrijf een KVK inschrijving heeft en transparant is over de werkwijze. Hoe lang bestaat het bedrijf al en heeft het een goede klantenservice? Al deze factoren kunnen je helpen om een meubelmaker te kiezen.

De voordelen van een meubelmaker

Kiezen voor een aangesloten vakman/vrouw bij Kluskenner voor je openhaard kent vele voordelen:

 • Vakkundig werk
 • Persoonlijk advies
 • Diverse materialen om uit te kiezen
 • Je hoeft zelf geen materialen en gereedschap te kopen
 • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten meubelmakers voor.

Voor welke projecten een meubelmaker inhuren?

Je kunt een meubelmaker inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

 • Het ontwerpen van meubels
 • Het produceren van meubels

Wat de wensen voor je meubels ook zijn, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte meubelspuiterij in jouw regio.

Meubelmaker offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus