Terug

De beste meubelspuiterij
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Meubelspuiterij inhuren

Wil je jouw meubel(s) een tweede leven geven met een nieuw laagje verf? Een meubelspuiterij kan jouw meubelstuk ontdoen van zijn oude kleur en deze helemaal als nieuw voorzien van een verflaag en afwerking. Zo hoef je geen nieuw meubelstuk te kopen, wat goed is voor je portemonnee én voor het milieu. Plaats je klus op Kluskenner.nl en ontdek welke vakmannen/vrouwen in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende meubelspuiterijen die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een meubelspuiterij is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van meubelspuiterijen in jouw regio.

Meubelspuiterij kosten

De kosten voor het laten spuiten van je meubelstuk bij een meubelspuiterij kunnen sterk variëren afhankelijk van het soort meubelstuk dat je wilt laten behandelen. Uiteraard zal een grote kledingkast duurder zijn dan een klein tafeltje en zal een volledige keuken duurder zijn dan een enkel meubelstuk. Ook hanteren meubelspuiterijen veelal hun eigen tarieven. Wanneer we kijken naar de gemiddelde kosten per vierkante meter zul je waarschijnlijk uitkomen tussen de €65 en €100 per vierkante meter. Ook worden er kosten gerekend voor de voorbereiding, vaak zo’n 25 tot €40 en zijn er ook kosten indien je het meubelstuk laat transporteren van zo’n €0,30 per kilometer.

Gemiddelde prijs per m2 €65 - €100 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €65 Gemiddeld: €80 Maximaal: €100
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een meubelspuiterij?

Wanneer je je meubelstukken laat spuiten is het wel zo’n fijn idee dat dit door ervaren vakmensen gebeurt. Let bij het inhuren van een meubelspuiterij daarom goed op de recensies om een beeld te krijgen van eerdere ervaringen met het bedrijf. Kijk ook of het bedrijf een KVK inschrijving heeft en transparant is over de werkwijze. Hoe lang bestaat het bedrijf al en heeft het een goede klantenservice? Al deze factoren kunnen je helpen om een keuze te maken voor een meubelspuiterij.

De voordelen van een meubelspuiterij

Kiezen voor een aangesloten vakman/vrouw bij Kluskenner voor je openhaard kent vele voordelen:

  • Vakkundig werk
  • Persoonlijk advies
  • Demontage en montage kun je vaak aan de spuiterij overlaten
  • Ook het vervoer kun je vaak aan de spuiterij overlaten
  • Je hoeft zelf geen spullen te kopen
  • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten meubelspuiterijen voor.

Voor welke projecten een meubelspuiterij inhuren?

Je kunt een meubelspuiterij inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Het spuiten van een meubelstuk in elke kleur naar wens
  • Het afwerken van een meubelstuk, bijvoorbeeld naar hoogglans

Wat de wensen voor je meubels ook zijn, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte meubelspuiterij in jouw regio.

Meubelspuiter offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus