De beste rolluik
specialist in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Rolluik monteur inhuren?

Op zoek naar een rolluik monteur die jouw rolluiken vakkundig kan monteren of repareren? Dan wil je natuurlijk voor een rolluik monteur gaan die weet wat die doet en welke voor een prima prijs de klus uit kan voeren. De zoektocht naar een vakman of vakvrouw die professioneel je rolluiken kan plaatsen kan echter nog best een opgave zijn. En wat voor prijzen worden er gehanteerd bij het plaatsen of onderhouden van rolluiken? Laten wij van Kluskenner die zoektocht nu makkelijker hebben gemaakt.

Wanneer je hieronder het klusformulier invult, krijg je gratis binnen 24 uur reacties en offertes van vakmensen uit jouw eigen regio. Zo kun je gemakkelijk alle opties bekijken en vergelijken. Zo kies je gemakkelijk een vakkundige rolluik monteur die jouw rolluiken mag komen installeren.

Wat kost een rolluik monteur?

Het inhuren van een rolluik monteur is een handige manier om rolluiken te laten installeren. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten van het inhuren van een rolluik monteur. De kosten kunnen variëren van €20 tot €600, afhankelijk van het type rolluik en de complexiteit van de installatie.

Het gemiddelde bedrag dat iemand betaalt om een rolluik monteur in te huren, is €310. Dit bedrag is gebaseerd op de gemiddelde kosten van het inhuren van een rolluik monteur, inclusief het materialenbedrag. Deze prijs is een algemene prijs en kan variëren op basis van de details van de installatie.

Gemiddelde prijzen €90 - €600 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €90 Gemiddeld: €310 Maximaal: €600
Minimaal Maximaal

Keurmerken voor rolluik monteurs

Een rolluik monteur is een persoon die verantwoordelijk is voor het monteren van rolluiken aan ramen en deuren. Het is een veelvoorkomend beroep in Nederland, waar veel mensen ervoor kiezen om zelf hun rolluiken te laten monteren. Als je een rolluik monteur inhuren, dan is het belangrijk om er zeker van te zijn dat hij of zij over de juiste kwalificaties beschikt en de juiste keurmerken heeft.

Een van de belangrijkste keurmerken die een rolluik monteur kan hebben, is het SKG keurmerk. Dit is een keurmerk dat in Nederland wordt uitgegeven door Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Het SKG keurmerk is een erkenning voor bedrijven of personen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Het is een waarborg voor de kwaliteit van het werk dat wordt geleverd, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je rolluiken professioneel worden gemonteerd.

Een ander belangrijk keurmerk dat een rolluik monteur kan hebben, is het VCA keurmerk. Dit keurmerk wordt uitgegeven door het Nederlandse instituut voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het VCA keurmerk is een erkenning voor bedrijven of personen die voldoen aan een aantal strikte eisen op het gebied van veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. Met een VCA keurmerk kun je er dus zeker van zijn dat de rolluik monteur veilig en verantwoordelijk werkt.

Het is dus belangrijk om te controleren of de rolluik monteur die je inhuurt de juiste keurmerken heeft voordat je een overeenkomst sluit. Alleen zo kun je er zeker van zijn dat je rolluiken professioneel en veilig worden gemonteerd, en dat je jarenlang plezier zult hebben van je rolluiken.

Wat doet een rolluik monteur allemaal?

Dat een rolluik monteur rolluiken plaatst is duidelijk. Maar hij voert ook het onderhoud aan je rolluiken uit en kan onderdelen vervangen indien deze versleten of defect zijn. Hieronder zijn enkele werkzaamheden opgenoemd die een rolluik monteur kan uitvoeren voor je.

  • Het installeren en repareren van rolluiken
  • Het controleren van de rolluiken op eventuele defecten
  • Het aanpassen van rolluiken aan de juiste maat
  • Het vervangen van defecte onderdelen
  • Het instellen van de juiste spanning op de rolluiken
  • Het verwijderen en vervangen van oude rolluiken
  • Het aansluiten van de rolluiken op de stroomvoorziening
  • Het regelmatig controleren van de rolluiken op goede werking
  • Het verlenen van technische ondersteuning aan klanten
  • Het uitvoeren van onderhoud en reparaties

Rolluik offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus