De beste screen
specialist in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Screens

Wil je op een effectieve manier je zon buiten houden en tegelijkertijd ook privacy creëren? Of wil je zonwering die het mogelijk maakt om alsnog naar buiten te kijken? Dan zijn screens een uitstekende optie. Ze zijn een handige manier om te voorkomen dat er te veel zonlicht binnenkomt, zonder het uitzicht te belemmeren of de buitenlucht te blokkeren. Screens zijn ook zeer functioneel en kunnen worden gebruikt om meer privacy te creëren. Ze zijn ook makkelijk in onderhoud en kunnen op elk moment worden verwijderd om schoon te maken.

Wil je screens laten plaatsen, maar heb je nog geen screens monteur gevonden die dit voor je kan doen? Dan hebben wij een uitstekende oplossing voor je. Hieronder vind je een klusformulier, waarmee je gratis en binnen 24 uur offertes van screens monteurs uit je eigen regio ontvangt. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens en je kluswens in te vullen. Zo weet je precies wie vakkundig bij jou screens kan plaatsen en wat je hiervoor betaalt. Vul snel het formulier in en zet die eerste stap naar fijne zonwering.

Wat kost het laten plaatsen van screens?

Het laten plaatsen van screens kan een slimme investering zijn, met een aanzienlijke terugverdientijd. Als je op zoek bent naar een manier om de warmte buiten te houden en het licht binnen te laten, kunnen screens de perfecte oplossing zijn. Voordat je een beslissing neemt, is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn van het laten plaatsen van screens zonwering.

De kosten van het laten plaatsen van screens zijn afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste is de prijs afhankelijk van het soort screen dat je kiest. Er zijn verschillende soorten screens verkrijgbaar, zoals aluminium screens, kunststof screens, houten screens en textiel screens. Ten tweede is de prijs van screeninstallatie afhankelijk van de grootte van het raam of deur waarop je de screens wilt laten plaatsen. Hoe groter het raam of de deur, hoe duurder de installatie. Ook is de prijs afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de installatie. Als je bijvoorbeeld kiest voor screens met een speciale vorm of een complexe constructie, zal de installatie duurder zijn dan bij een standaard raam of deur.

Gemiddeld ben je 950 euro kwijt voor het laten plaatsen van een aantal screens. Dit is een gemiddelde dat is berekend op basis van de laagste prijs, welke 475 euro is, en de hoogste prijs welke 2.000 euro bedraagt. Dit is vrij globaal, aangezien het nogal eens kan wisselen hoe de screens monteur diens tarieven berekent. Zo kan het zijn dat die rekent met een uurtarief of een prijs per vierkante meter, maar sommige screens monteurs rekenen juist met een totaaltarief.

Gemiddelde prijzen €475 - €2.000 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €475 Gemiddeld: €950 Maximaal: €2.000
Minimaal Maximaal

Welke keurmerken kan iemand die screens plaatst hebben?

Als het gaat om screens monteurs in Nederland, is het belangrijk om te weten welke keurmerken er beschikbaar zijn voor hen. Er zijn verschillende keurmerken beschikbaar die een screens monteur kan bezitten, waaronder BouwGarant, het KOMO-keurmerk en Romazo Garant keurmerk.

BouwGarant is het merk dat bekend staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het biedt een gecertificeerde routine voor het installeren van screens op locatie, met een focus op veiligheid. BouwGarant staat ook garant voor een deskundige installatie, waardoor een screens monteur zich ervan kan verzekeren dat hij of zij een veilige installatie uitvoert.

Daarnaast is er het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten die worden geleverd en de diensten die worden aangeboden. Het KOMO-keurmerk is een van de meest veelzijdige en gerespecteerde keurmerken in Nederland. Het biedt een bevestiging dat een screens monteur voldoet aan de hoge standaarden die nodig zijn om een veilige en betrouwbare installatie te garanderen.

Tot slot is er het Romazo Garant keurmerk. Dit keurmerk verzekert klanten dat de screens die worden geïnstalleerd voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die gelden voor screens op locatie. Het keurmerk verzekert ook dat de installatie wordt uitgevoerd door een ervaren en gecertificeerde screens monteur. Met het Romazo Garant keurmerk kunnen klanten er zeker van zijn dat ze een veilige en betrouwbare installatie krijgen.

In Nederland zijn er dus verschillende keurmerken beschikbaar voor screens monteurs. Deze keurmerken staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Met het verkrijgen van een van deze keurmerken, kunnen screens monteurs er zeker van zijn dat ze voldoen aan de hoge standaarden die nodig zijn voor een veilige en betrouwbare installatie van jouw screens.

Wat kan een screens monteur nog meer doen?

Buiten het enkel plaatsen van screens, kan een screens monteur nog veel meer doen. Ook als je al screens hebt en er graag een professional onderhoud op wilt laten uitvoeren of deze wilt laten testen op veiligheid, kan je bij een screens monteur terecht. We hebben hieronder een lijst met werkzaamheden die een screens monteur voor jou kan uitvoeren.

  • Het monteren, inspecteren en repareren van zonweringen
  • Het installeren van manuele en elektrische bedieningssystemen
  • Het aanpassen van bestaande zonweringen
  • Het repareren van mechanische onderdelen zoals geleiders, rollen en bevestigingen
  • Het vervangen van defecte onderdelen
  • Het reinigen en onderhouden van zonweringen
  • Het adviseren van klanten over het selecteren van geschikte zonweringen
  • Het uitvoeren van controles om veiligheidsproblemen op te sporen
  • Het opnemen en overdragen van metingen voor maatwerk zonweringen
  • Het testen van automatische bedieningssystemen

Screens offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus