De beste serre
specialist in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Serre specialist inhuren

Ben je op zoek naar een serre specialist die jouw klus voor een mooie prijs volledig naar wens kan uitvoeren? Plaats dan je klus op Kluskenner.nl en ontdek welke vakmannen/vrouwen in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende serre specialisten die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een serre specialist is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van serre specialisten in jouw regio.

Serre specialist kosten

Uiteraard zijn de kosten die komen kijken bij het inhuren van een serre specialist afhankelijk van je wensen. Een prefab serre kan door een professional geplaatst worden vanaf €7.000 inclusief materiaal- en arbeidskosten en btw. Zaken die van belang zijn bij het bepalen van de prijs zijn de grootte van de serre, of deze wordt aangebouwd of uitgebouwd, of er fundering moet worden gestort en welke mate van afwerking gevraagd wordt. De kosten kunnen oplopen tot €25.000, maar gemiddeld zijn de kosten €10.000.

Gemiddelde prijzen €7.000 - €25.000 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €7.000 Gemiddeld: €10.000 Maximaal: €25.000
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een serre specialist?

Een serre plaatsen is een flinke investering die vraagt om specialistische kennis. Wanneer je een serre specialist inschakelt wil je er dan ook zeker van zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare vakman/vrouw. Gelukkig zijn er diverse keurmerken waaraan je kunt herkennen of een serre specialist aan verschillende eisen voldoet op gebied van veiligheid, kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze zijn als volgt:

 • KOMO: hieraan kun je aflezen dat de vakman/vrouw zich op alle vlakken houdt aan de richtlijnen zoals deze zijn vastgelegd in officiële documenten zoals het Bouwbesluit;
 • VCA: deze checklist (Veiligheid, Milieu en Gezondheid Checklist Aannemers) geeft aan dat de vakman/vrouw geschoold is in het vergroten van de veiligheid en het beschermen van het milieu;
 • Vast en Zeker aan Huis: dit keurmerk wordt aan bedrijven gegeven die werken met dak- en gevelelementen en betrouwbaar worden bevonden op gebied van prijs, montage en materialen;
 • BouwGarant: bedrijven met dit keurmerk hebben bewezen vakkundig en deskundig te werk te gaan.

De voordelen van een serre specialist

Wanneer het om je serre gaat, wil je natuurlijk dat de klus goed gebeurt. Daarom is het raadzaam om voor een vakkundige serre specialist te gaan. Door deze klussen over te laten aan een serre specialist heb je de volgende voordelen:

 • Vakkundig werk
 • Persoonlijk advies
 • Je hoeft geen gereedschap te huren of te kopen
 • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten serre specialisten voor.

Voor welke projecten een serre specialist inhuren?

Je kunt een serre specialist inschakelen voor allerlei werkzaamheden die te maken hebben met serres:

 • Het laten ontwerpen van een serre
 • Het laten plaatsen van een (prefab) serre
 • Het laten repareren van een serre
 • Het uitbouwen van een serre
 • Het verwijderen van een serre

Wat je wensen voor een serre ook zijn, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte serre specialist in jouw regio.

Serre offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus