De beste shutter
specialist in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Shutters

Shutters zijn een perfecte manier om meer privacy te creëren, maar ook je ramen te beschermen tegen ruige weersinvloeden, zoals hagel, sneeuw en zand. Shutters zijn een goede manier om een gebouw te verfraaien en ze kunnen gebruikt worden om architectonische details te accentueren. Of misschien wel zelfs een andere stijl te creëren. Maar ze zelf plaatsen, dat is een boel werk. En waarom zou je, als je het door een vakprofessional kan laten doen? Het enige wat je nog moet doen, is een shutters monteur vinden.

Op Kluskenner hebben we het vinden van een shutters monteur makkelijk voor jou gemaakt. Hieronder vul je gemakkelijk het klusformulier in met jouw gegevens en een beschrijving van de klus. Je ontvangt vervolgens binnen 24 uur kosteloos offertes van shutters monteurs uit jouw regio, zodat je gemakkelijk een shutters monteur kunt zoeken en de verschillende monteurs kunt vergelijken. Vul snel het formulier hieronder in en vind een vakprofessional die shutters bij jou kan komen plaatsen.

Wat kost het laten plaatsen van shutters?

Shutters zijn een stijlvolle en functionele manier om je ramen en deuren te bedekken. Of je nu kiest voor shutters van hout of van aluminium, ze zijn een duurzame en stijlvolle optie om je huis te verfraaien. Maar wat zijn de kosten om shutters te laten plaatsen?

De kosten voor het laten plaatsen van shutters hangen af van verschillende factoren. Ten eerste is er de materiaalkeuze. Shutters kunnen gemaakt zijn van hout, aluminium of vinyl. De kosten voor houten shutters liggen meestal iets hoger dan voor aluminium of vinyl shutters. Daarnaast is de kwaliteit van het materiaal een belangrijke factor. Hoogwaardige materialen zullen meestal duurder zijn dan lage kwaliteit materialen. Daarnaast zijn er nog andere kostenfactoren die meespelen. Zo is de grootte van het raam of de deur belangrijk. Meestal betaal je meer voor grote ramen of deuren dan voor kleine. Ook de afwerking speelt een rol, afhankelijk van de stijl die je kiest. Natuurlijk is ook het type shutter, zoals een binnen of buiten shutter, een factor in de prijs.

Tenslotte is de plaatsing van de shutters een belangrijke factor. Als je de shutters zelf plaatst, bespaar je geld. Maar als je een professioneel bedrijf inschakelt voor de plaatsing, zal je meestal meer moeten betalen. Er zijn veel verschillende bedrijven die shutters plaatsen, dus het is de moeite waard om een goede kosten-batenanalyse te maken voordat je een bedrijf kiest.

Gemiddeld betaal je ongeveer 750 euro voor het laten plaatsen van shutters. Deze prijs is berekend op basis van een minimale prijs (250 euro) en een maximale prijs (2.500 euro). Natuurlijk kan het altijd hoger of lager uitvallen. Vergelijk offertes die je krijgt en ga voor een prijs-kwaliteitverhouding die top is.

Gemiddelde prijzen €250 - €2.500 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €250 Gemiddeld: €750 Maximaal: €2.500
Minimaal Maximaal

Welke keurmerken kan een shutters monteur hebben?

Als het gaat om shutters monteurs in Nederland, is het van belang om te weten welke keurmerken er aanwezig zijn. Er zijn verschillende keurmerken beschikbaar, waaronder BouwGarant, het KOMO-keurmerk en het Romazo Garant keurmerk.

BouwGarant is een merk dat bekend staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Het biedt een specifieke routine voor het installeren van shutters, waarbij veiligheid en deskundigheid voorop staan. Met het verkrijgen van dit keurmerk, kan een shutters monteur er zeker van zijn dat de installatie conform de gestelde veiligheidsvoorschriften wordt uitgevoerd.

Daarnaast is er het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk stelt hoge eisen aan zowel de producten die worden geleverd als de diensten die worden aangeboden. Het verzekert klanten van een veilige en betrouwbare installatie, die wordt uitgevoerd door een ervaren en gecertificeerde shutters monteur.

Tot slot is er het Romazo Garant keurmerk. Dit keurmerk garandeert klanten een installatie die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die gelden voor shutters. Het keurmerk bevestigt daarnaast dat het product en de installatie worden uitgevoerd door een gecertificeerde shutters monteur.

Met het bezitten van een of meerdere van deze keurmerken, kunnen shutters monteurs er zeker van zijn dat ze voldoen aan de hoge standaarden die nodig zijn voor een veilige en betrouwbare installatie van shutters. Klanten kunnen hierdoor zeker zijn van een veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige installatie.

Wat kan een shutters monteur nog meer betekenen?

Naast het plaatsen van shutters kan een shutters monteur nog meer voor je betekenen. Na het plaatsen van je shutters kan deze je nog altijd van dienstverlening voorzien. We hebben hieronder een lijst voor je samengesteld met werkzaamheden die een shutter monteur kan uitvoeren.

  • Het monteren van shutters
  • Het vervangen van shutters
  • Het repareren van shutters
  • Het inspecteren van shutters voor eventuele reparaties
  • Het afstellen van shutters
  • Het vervangen van stukken van shutters
  • Het schoonmaken van shutters en hun onderdelen
  • Het aansluiten van shutters op elektrische bediening
  • Het installeren van accessoires voor shutters, zoals afdekprofielen
  • Het adviseren van klanten over het gebruik en het onderhoud van shutters

Shutters offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus