Terug

De beste stoffeerder
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

 

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Stoffeerder inhuren

Ben je op zoek naar een stoffeerder die jouw klus voor een mooie prijs volledig naar wens kan uitvoeren? Plaats dan je klus op Kluskenner.nl en ontdek welke vakmannen/vrouwen in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende stoffeerders die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een stoffeerder is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van stoffeerders in jouw regio.

Stoffeerder kosten

Benieuwd wat de kosten zijn van een stoffeerder? Dit is uiteraard afhankelijk van je wensen en het soort meubel dat je wilt laten (her)stofferen. Het gemiddelde uurtarief ligt tussen de €30 en €40 voor het laten bekleden van een meubelstuk. De gemiddelde kosten voor het stofferen van een stoel liggen tussen de €50 en €350, voor een fauteuil tussen de €400 en €1.300 en voor een 3-zitsbank tussen de €900 en €1.500.

Gemiddeld uurloon €35 - €60 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €35 Gemiddeld: €46 Maximaal: €60
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een stoffeerder?

Als je een stoffeerder wilt inhuren, is het aan te raden om goed naar hun portfolio te kijken en verschillende offertes van verschillende bedrijven te vergelijken. Een goede stoffeerder heeft meer dan alleen een paar foto’s van eerdere werkzaamheden. Ze zullen ook een portfolio van ervaringen hebben, die een beter beeld geven van het werk dat ze hebben gedaan. Ook kun je kijken of een stoffeerder in het bezit is van een keurmerk, zoals bijvoorbeeld het CBW keurmerk (Centrale Branchevereniging Wonen). Een keurmerk wordt meestal alleen uitgereikt indien een stoffeerder vaktechnisch goed werk uitvoert, een redelijke prijs hanteert, gebruik maakt van goede materialen, garantie biedt en in staat is advies en goede service te leveren.

De voordelen van een stoffeerder

Een stoffeerder inhuren heeft verschillende voordelen:

  • Ten eerste kunnen ze je helpen bij het kiezen van het juiste materiaal voor jouw meubels. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stof, een duurzaam leer of een zacht tapijt, een stoffeerder kan je helpen om de juiste keuze te maken. Ze hebben kennis van de verschillende materialen en kunnen je helpen om een stof of leer uit te zoeken dat past bij je stijl en budget;
  • Ten tweede kan een stoffeerder je helpen bij het herstellen van je meubels. Ze kunnen de oude stof verwijderen en de meubels opnieuw bekleden met de juiste materialen. Dit kan helpen om je meubels er weer als nieuw uit te laten zien;
  • Tot slot kunnen stoffeerders je helpen bij het maken van persoonlijke aanpassingen aan je meubels. Ze kunnen extra steunen toevoegen of zelfs knopen of andere details toevoegen om je meubelstukken uniek te maken.

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten stoffeerders voor.

Voor welke projecten een stoffeerder inhuren?

Je kunt een stoffeerder inschakelen voor werkzaamheden die te maken hebben met de bekleding van meubelstukken:

  • Het (opnieuw) bekleden van een meubelstuk
  • Het repareren van de bekleding van een meubelstuk
  • Het toevoegen van details aan de bekleding van een meubelstuk

Welke klus je ook hebt met betrekking tot de stoffen van je meubels, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte stoffeerder in jouw regio.

Stoffeer offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus