De beste stukadoor
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Stukadoor inhuren

Stucwerk is al jaren een populaire manier om muren en plafonds op een hoogwaardige manier af te werken. Goed stucwerk geeft jouw woning een luxe uitstraling en extra sfeer. Het aanbrengen van pleisterwerk is een klus die je beter uit kunt besteden aan een vakkundige stukadoor. De prijsverschillen in deze branche zijn enorm. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het pleisterwerk. Laat je daarom goed adviseren over de mogelijkheden.

Ben je benieuwd welke stukadoors er in jouw regio werkzaam zijn en welke tarieven ze hanteren? Plaats geheel vrijblijvend je klus en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van stukadoorsbedrijven in jouw regio. Vergelijk en bespaar op je kosten!

Stucwerk kosten

Stucwerk geeft ruwe wanden en plafonds in je woning een mooie gladde afwerking. Mooi afgewerkte muren zorgen voor de perfecte basis voor vele interieurstijlen. Ben je benieuwd naar de stucwerk kosten? Alle informatie vind je hier.

Gemiddelde prijzen €300 - €5.300 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €300 Gemiddeld: €1.500 Maximaal: €5.300
Minimaal Maximaal

Kwaliteit en vakmanschap

De aangesloten stukadoorsbedrijven bij De Kluskenner zijn geselecteerde vakmannen die al jaren actief zijn en een uitstekende reputatie hebben. Om er zeker van te zijn dat bedrijven de hoogste kwaliteit en de beste garanties bieden, kun je kijken of de stukadoor is aangesloten bij een keurmerk. Deze keurmerken zijn het NOA-keurmerk en het KOMO-keurmerk. Wanneer een stukadoor bij een van deze keurmerken is aangesloten dan staat dit vaak vermeld op de bedrijfswebsite en/of de offerte. Zo weet je zeker dat je zaken doet met een stukadoor die zijn vak verstaat. Vraag er gerust naar.

Waarvoor een stukadoor inhuren?

Het inhuren van een stukadoor heeft veel voordelen. Echter komen er ook wat vragen op jou af, want welk stucwerk wens je bijvoorbeeld? En welke werkzaamheden verwacht je van de stukadoor? Zo zijn er verschillende mogelijkheden zoals:

  • Glad stucwerk (sausklaar)
  • Sierpleisterwerk
  • Spackspuiten
  • Sierlijsten en ornamenten
  • Beton Ciré
  • Sausspuiten

Het is verstandig, nadat je de offertes hebt vergeleken, om een of meerdere stukadoors uit te nodigen bij je thuis. Zo kun je samen met de stukadoor de klus bespreken en een offerte op maat laten maken. Ook krijg je zo een goede eerste indruk van de stukadoor die je wilt inhuren.

Kom in contact met stukadoors in uw regio

Een stukadoor inhuren kan in allerlei prijsklassen. Ga echter nooit alleen af op de prijs, maar zet kwaliteit altijd bovenaan je wensenlijst. Je wilt immers jarenlang plezier hebben van je stucwerk. Plaats vandaag nog je aanvraag en begin met vergelijken van stukadoors in je regio. Onze service is geheel vrijblijvend en zorgt ervoor dat je een goede prijsvergelijking kunt maken.

Stukadoor offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus