Terug

De beste tegelzetter
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Tegelzetter inhuren

Ben je op zoek naar een tegelzetter die jouw klus tot in perfectie uitvoert tegen een goede prijs? Dan doe je er verstandig aan twee minuten van je tijd te investeren in het vergelijken van vakkundige tegelzetters in jouw regio. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende tegelzetters die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een tegelzetter is binnen handbereik via De Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van tegelzetters in jouw regio.

Kosten tegelzetter

Wil je een tegelzetter inhuren om je huis van een nieuwe look te voorzien, maar weet je niet waar je op moet letten en wat gemiddelde kosten voor een tegelzetter zijn? We kijken naar wat tegels laten leggen kost en wat de prijs beïnvloed. Een tegelzetter kan een prijs per m² (gemiddeld € 25 tot € 40), per uur (€ 30 tot € 40) of per project berekenen. De tarieven lopen erg uiteen, mede doordat sommige tegelzetters materialen meerekenen in hun loon en sommige legverbanden meer tijd kosten.

Gemiddelde prijzen €450 - €9.850 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €450 Gemiddeld: €3.250 Maximaal: €9.850
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een tegelzetter?

De prijzen van tegelzetters lopen vaak erg uiteen. Voorstellen vergelijken is daarom geen overbodige luxe. Verschillende factoren spelen hierbij een rol. Denk bijvoorbeeld aan materialen waarmee ze werken, uurloon (per m2 of per uur) en de voorrijkosten. Heb je een of meerdere geschikte offertes ontvangen? Neem dan altijd telefonisch contact op met de desbetreffende tegelzetter om te vragen hoe bepaalde kosten tot stand zijn gekomen. Zo krijg je een goede eerste indruk van de tegelzetter en weet je dat de kosten realistisch en verklaarbaar zijn.

De voordelen van een tegelzettersbedrijf

Er zijn zo van die klussen in huis die je vaak overweegt om zelf te doen, maar waarvan het eindresultaat altijd mooier is als je dit uitbesteed aan een vakman. Tegelwerk plaatsen of leggen is een klus die in deze categorie hoort. Tegels zetten is een specialistisch vak waar erg nauwkeurig gewerkt moet worden met de juiste materialen. De voordelen wanneer je een tegelzetter gaat inhuren:

  • Ervaren tegelzetters;
  • Vakkundige en snelle oplevering;
  • Goede garanties op de verrichte werkzaamheden;
  • Je hoeft geen gereedschap in te huren of te kopen;
  • Persoonlijk advies bij jou tegelwerk

Zo weet je zeker dat jouw tegelwerk perfect opgeleverd wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan onze tegelzetter voor.

Tip: Tegelzetters die zijn aangesloten bij het SGAT keurmerk zijn betrouwbare vakmensen met uitstekende garanties. Vraag ernaar bij het vergelijken van offertes.

Voor welke projecten een tegelzetter inhuren?

Tegelwerk komt veel voor in woningen. Projecten waarbij je een tegelzettersbedrijf kunt inhuren zijn:

  • Betegelen van toiletten en badkamers
  • Achterwanden betegelen van keukens
  • Vloertegels laten leggen
  • Wandtegels laten zetten
  • Leggen van een natuurstenen tegelvloer

Wat voor tegelwerk je ook wilt uitbesteden, via De Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte tegelzetter in jouw regio.

Tegelzetter offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus