De beste timmerman
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Timmerman inhuren

Ben je op zoek naar een timmerman die jouw klus voor een mooie prijs volledig naar wens kan uitvoeren? Plaats dan je klus op Kluskenner.nl en ontdek welke vakmannen in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. In heel Nederland hebben we ervaren en erkende timmermannen die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een timmerman is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van timmermannen in jouw regio.

Timmerman kosten

Wil je een timmerman inhuren voor jouw klus? Een starter vraagt gemiddeld €25 tot €35 per uur, een gemiddeld ervaren timmerman €35 tot €45 per uur en een ervaren vakman tussen de €40 en €50 per uur. De prijs is dus in sterke mate afhankelijk van de ervaring van de timmerman.

Gemiddeld uurloon €25 - €50 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €25 Gemiddeld: €35 Maximaal: €50
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een timmerman?

Timmermannen zijn vaak betrokken bij de grotere klussen in huis. Het is dan ook van belang er zeker van te zijn dat je een vakman inhuurt. Een goede manier om dit te beoordelen is door te kijken naar keurmerken, zoals het keurmerk Kwaliteitsvakman.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de service die wordt geleverd door de timmerman. Kijk of hij of zij bereid is om advies te geven en of er een goede communicatie is. Kijk ook of de specialist in staat is om naar jouw wensen te luisteren en deze uit te voeren. Door de juiste timmerman te kiezen kun je ervan uitgaan dat de werkzaamheden naar wens en op de juiste manier worden uitgevoerd.

De voordelen van een timmerman

Wanneer het om je huis gaat, wil je natuurlijk dat een klus goed gebeurt. Daarom is het raadzaam om voor een vakkundige timmerman te gaan wanneer je gaat bouwen, verbouwen, renoveren of opknappen. Door deze klussen over te laten aan een timmerman weet je dat het goed gebeurt en kun je je laten adviseren.

  • Vakkundig werk
  • Persoonlijk advies
  • Je hoeft geen gereedschap te huren of te kopen
  • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten timmermannen voor.

Voor welke projecten een timmerman inhuren?

Je kunt een timmerman inschakelen voor allerlei werkzaamheden die te maken hebben met hout. Dit kan zijn voor nieuwbouwwoningen, kantoorpanden en al bestaande gebouwen:

  • Objecten van hout maken
  • Objecten van hout repareren
  • Objecten van hout monteren (zoals raamkozijnen, deuren, wanden en plafonds)

Wat voor werk je ook wilt uitbesteden, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte timmerman in jouw regio.

Timmerman offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus