De beste verhuizer
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Verhuizers inhuren

Op zoek naar  een of meer verhuizers, zodat je een extra paar handen hebt tijdens het verhuizen? Vooral als je minder goed ter been bent, of met een heel gezin verhuist, kan het erg fijn zijn om verhuizers in te huren. Maar wat kost nou precies een verhuizer en wat doet een verhuizer wel en niet?

Wij hebben het zoeken naar vakkundige, betrouwbare verhuizers makkelijker gemaakt. Wanneer je hieronder het formulier invult met je gegevens en details over je verhuizing, ontvang je gratis binnen 24 uur offertes van verschillende verhuizers in jouw regio. Zo kun je gemakkelijk en snel zoeken en vergelijken. Kijk snel wie jouw klus mag komen klaren.

Wat kost een verhuizer?

Verhuizen is duur, hoe je het ook wendt of keert. Je hebt misschien wel nieuwe meubels nodig, je wil verf aanschaffen om de muren van een frisse kleur te voorzien of er moest iets in je huis nodig worden aangepakt door andere vakmensen. Hoe dan ook: de kosten van het inhuren van verhuizers is niet iets wat je graag te hoog wilt laten oplopen. Hieronder vind je een tabel met een gemiddelde wat je kwijt bent aan het inhuren van verhuizers voor je klus.

Gemiddeld ben je ongeveer 1.700 euro kwijt voor het inhuren van verhuizers. Er zijn echter natuurlijk altijd uitschieters naar boven én naar beneden. Zo is 750 euro het minimale wat je kwijt bent aan verhuizers, terwijl 2.500 euro het maximale is. Het kan dus behoorlijk wisselen hoeveel je kwijt bent. Ga ook bij het vergelijken niet meteen naar de goedkoopste verhuizer, maar kijk ook naar de prijs-kwaliteit verhouding.

Gemiddelde prijzen €750 - €2.500 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €750 Gemiddeld: €1.700 Maximaal: €2.500
Minimaal Maximaal

Over welke keurmerken kunnen verhuizers beschikken?

Verhuizers kunnen bepaalde keurmerken bezitten waarmee zij aantonen dat zij een hoge kwaliteit leveren. Het bezitten van een dergelijk keurmerk helpt verhuizers om klanten te overtuigen dat zij betrouwbaar en professioneel zijn en dat hun diensten van hoge kwaliteit zijn.

Ten eerste hebben we het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk is ontwikkeld door de Stichting Kwaliteitsborging Bouw en is bedoeld om bedrijven in de bouwsector te laten zien dat zij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Verhuizers die dit keurmerk hebben, laten zien dat ze voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteitsgarantie, veiligheid en klantvriendelijkheid.

Ten tweede hebben we het ISO-keurmerk. Dit keurmerk is ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie en staat voor ‘International Standardization Organization’. Het is een internationaal erkende kwaliteitsnorm waarmee bedrijven laten zien dat ze voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Bedrijven met dit keurmerk laten zien dat ze een kwaliteitsvolle service bieden aan de klant, waaronder verhuizen.

De eerste is het keurmerk van de Stichting Erkende Verhuizers (SER). Met dit keurmerk kunnen verhuizers aantonen dat zij voldoen aan de kwaliteitseisen van de SER. Verhuizers die dit keurmerk bezitten, hebben een opleiding gevolgd en kunnen aantonen dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen waaraan verhuizers moeten voldoen.

Wat kan een verhuizer allemaal voor je betekenen?

Dat een verhuizer je spullen kan verhuizen is niet verrassend. Maar het hoeft niet direct te betekenen dat je zelf alles in moet pakken, moet demonteren of moet verzamelen. We hebben een lijst met werkzaamheden opgesteld, zodat je een idee krijgt van alle mogelijkheden bij het inhuren van verhuizers.

  • Het voorbereiden, inpakken en verpakken van goederen voor verhuizing.
  • Het verhuizen van goederen met behulp van verhuiswagens of andere vervoersmiddelen.
  • Het demonteren en monteren van meubels.
  • Het op- en afstapelen van meubels en andere goederen.
  • Het verplaatsen van grote meubels en andere grote items.
  • Het vervoeren van goederen naar de nieuwe locatie.
  • Het verpakken en inpakken van kleine goederen.
  • Het verwijderen van oude meubels en andere materialen.
  • Het verzorgen van een professionele service voor de klant.
  • Het beantwoorden van vragen van de klant over de verhuizing.

Verhuis offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus