De beste asbest
specialisten in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Asbest specialist inhuren

Een asbest specialist is een persoon die gespecialiseerd is in het opsporen, verwijderen, beheren en afvoeren van asbest. Dit omvat het verrichten van inspecties, het verzamelen van monsters, het testen van monsters en het adviseren van klanten over de veiligheid en effectiviteit van asbestverwijderingsmethoden. Asbest specialisten hebben ook de kennis om te weten wanneer het nodig is om speciale voorzorgsmaatregelen te nemen bij het verwijderen of beheren van asbest. Het inhuren van een asbest specialist is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van asbest specialisten in jouw regio.

Asbest specialist kosten

Wanneer er asbest in je woning of schuur is aangetroffen is het verstandig om een ervaren asbest specialist in te schakelen om dit te verwijderen. Dit is niet goedkoop, maar het kan zijn dat je in aanmerking komt voor een subsidie van de overheid. Het is zeker de moeite waard dit uit te zoeken.

De totale kosten voor asbestverwijdering liggen gemiddeld tussen de €350 en €2000. Deze kosten komen tot stand door een aantal factoren. Zo hebben de grootte van de ruimte, de hoeveelheid platen die moeten worden verwijderd en de concentratie van de asbest invloed op de hoogte van de prijs.

Gemiddelde prijzen €350 - €20.000 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €350 Gemiddeld: €1.400 Maximaal: €20.000
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een asbest specialist?

Zoals gezegd is het laten verwijderen van asbest geen heel goedkope investering. Bij het inschakelen van een asbest specialist wil je dan ook de zekerheid dat je met een ervaren vakman/vrouw te maken hebt. Door onderstaande stappen te volgen ben je goed op weg de juiste specialist in te huren:

 1. Is de asbest specialist in het bezit van keurmerken of certificeringen?
 2. Vraag om een plan voor het verwijderen van het asbest;
 3. Bekijk de recensies en beeldmateriaal van eerdere projecten;
 4. Controleer of de specialist een plan heeft om het asbest af te voeren.

De voordelen van een asbest specialist

Als je een asbest specialist inhuurt profiteer je van allerlei voordelen:

 • Veiligheid: Als je een asbest specialist inhuurt, kun je er zeker van zijn dat alle veiligheidsprocedures worden gevolgd om ervoor te zorgen dat je veilig bent tijdens het verwijderen van asbest.
 • Kwaliteit: Asbest specialisten hebben de kennis en ervaring om asbest op een veilige en efficiënte manier te verwijderen.
 • Meerwaarde: Door een asbest specialist in te huren, kunnen zij je helpen om de waarde van je woning te behouden door ervoor te zorgen dat het asbestveilig wordt verwijderd.
 • Professionaliteit: Asbest specialisten volgen alle wet- en regelgevingen op het gebied van asbestverwijdering en zorgen ervoor dat alles met de juiste zorg wordt gedaan.

Zo weet je zeker dat jouw asbest perfect verwijderd wordt. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten asbest specialisten voor.

Voor welke projecten een asbest specialist inhuren?

In principe kun je een asbest specialist inhuren voor alles wat met asbest te maken heeft:

 • Asbest verwijdering
 • Asbest inspecties
 • Asbest afvoeren

Kortom, wil je asbest laten verwijderen? Via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte asbest specialist in jouw regio.

Asbest offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus