De beste dakdekker
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Dakdekker inhuren

Een dakdekker is iemand die zich bezighoudt met het bedekken van daken met dakbedekking zoals dakpannen, bitumen, lood, zink of andere materialen. Het is de taak van de dakdekker om het dak waterdicht te maken en tegelijkertijd de esthetische waarden van het gebouw te behouden. Een dakdekker is verantwoordelijk voor het inspecteren, onderhouden en repareren van daken. Door je klus te plaatsen op Kluskenner.nl ontdek je binnen no-time welke vakmannen/vrouwen in de buurt jouw klus uit kunnen voeren. Door heel Nederland hebben we ervaren en erkende dakdekkers die je graag adviseren en een vrijblijvende offerte willen uitbrengen. Het inhuren van een dakdekker is binnen handbereik via Kluskenner. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur meerdere voorstellen van dakdekkers in jouw regio.

Dakdekker kosten

Je kunt bij een dakdekker voor verschillende werkzaamheden terecht, zoals onderhoud aan je dak of een complete dakrenovatie. De kosten zijn met name afhankelijk van het soort activiteit waar je de dakdekker voor wilt inhuren. Onderhoud aan het dak kost gemiddeld € 25 per vierkante meter, terwijl een dakrenovatie tussen de € 75 en € 125 per vierkante meter kost.

Gemiddelde prijs per m2 €25 - €125 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €25 Gemiddeld: €75 Maximaal: €125
Minimaal Maximaal

Waarop letten bij het inhuren van een dakdekker?

Wanneer je je dak laat herstellen of renoveren is wel zo’n fijn idee als dit gebeurt door een bekwame dakdekker. Om jezelf te garanderen van kwaliteit is het nuttig om te informeren naar de certificaten en keurmerken van een dakdekker. De belangrijkste certificering voor dakdekkers is BRL 4702. Dit certificaat geeft zekerheid van het op juiste wijze, én met de juiste materialen, realiseren van de dakconstructie. Ook het KOMO-certificaat is een nuttig certificaat voor dakdekkers. Dit certificaat geeft aan dat producten en bouwprocessen objectief getoetst en goedgekeurd zijn door deskundigen.

Let bij het inhuren van een dakdekker daarnaast goed op de recensies om een beeld te krijgen van eerdere ervaringen met het bedrijf. Kijk ook of de specialist een KVK inschrijving heeft en transparant is over de werkwijze.

De voordelen van een dakdekker

Kiezen voor een aangesloten vakman/vrouw bij Kluskenner voor je openhaard kent vele voordelen:

  • Vakkundig werk
  • Persoonlijk advies
  • Diverse dakbedekkingsmaterialen om uit te kiezen
  • Je hoeft zelf geen materialen en gereedschap te kopen
  • Garantie op de geleverde werkzaamheden

Zo weet je zeker dat jouw klus op de juiste manier aangepakt wordt en je zorgeloos en snel kunt genieten van jouw wooncomfort. Wacht niet langer en leg je klus aan de aangesloten dakdekkers voor.

Voor welke projecten een dakdekker inhuren?

Je kunt een dakdekker inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Het monteren van verschillende soorten dakbedekking
  • Het repareren van dakbedekking
  • Het onderhouden van dakbedekking

Wat je wensen voor je dakbedekking ook zijn, via Kluskenner kom je direct in contact met een geschikte dakdekker in jouw regio.

Dakdekker offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus