De beste schilder
in je regio

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Klanten

Plaats je klus, ontvang tot 4 offertes Vrijblijvende offertes van specialisten uit de regio

Plaats je klus

Schilder inhuren

Een vakkundige schilder zorgt ervoor dat jouw woning een mooie uitstraling krijgt. De afwerking van een woning is allesbepalend en de schilder heeft daar een belangrijke rol in. Dit geldt zowel voor binnen- als buitenschilderwerk. Het inhuren van een schilder is een absolute meerwaarde voor jouw woning. Je doet er daarom verstandig aan om eerst diverse offertes te vergelijken van schildersbedrijven in jouw regio via De Kluskenner. Zo kun je altijd een weloverwogen en goede keuze maken welke schilder het beste bij je past.

De beste schilder tegen de beste prijs

Dat willen we natuurlijk allemaal. Belangrijk is om te weten dat er erg veel schildersbedrijven zijn waaruit je kunt kiezen. Maar hoe kies je nu de beste schilder die kwaliteit levert en ook nog eens tegen een eerlijk en betaalbaar tarief? Allereerst vergelijk je diverse offertes. Daarna is het verstandig om te kijken of deze schilders referenties hebben en of ze zijn aangesloten bij een keurmerk. Er zijn diverse keurmerken zoals:

  • De Betere Schilder
  • AF-erkend
  • Keurmerk Kwaliteitsvakman
  • VGO-keur

Wanneer een schildersbedrijf aangesloten is bij een van bovenstaande keurmerken, dan weet je zeker dat je een schildersbedrijf inhuurt waarbij kwaliteit en garanties goed geregeld zijn. Vaak staan dergelijke keurmerken wel op de bedrijfswebsite van een schildersbedrijf vermeld.

Gemiddelde prijzen €300 - €6.000 Bespaar gem. 10% via kluskenner
Minimaal: €300 Gemiddeld: €950 Maximaal: €6.000
Minimaal Maximaal

Schildersbedrijven zonder keurmerk

Is jouw schildersbedrijf zonder keurmerk dan bij voorbaat slecht? Nee, een keurmerk is ook een promotiemiddel in deze, en andere, branches. Sommige schilders vinden het weggegooid geld om zich aan te sluiten bij een keurmerk omdat dit jaarlijks kosten met zich meebrengt. Wanneer je een dergelijke schilder treft, vraag dan gerust naar referenties en opgeleverde projecten.

Schilder inhuren voor behoud van uw woning

Een schildersbedrijf inhuren is een forse uitgave, wat gelukkig niet ieder jaar gedaan hoeft te worden. Belangrijk is wel dat je periodiek je woning laat onderhouden door een schilder. Uiteraard speelt de ligging van jouw woning (zon, regen, wind) een belangrijke rol op de levensduur van de verflaag. Wel is het belangrijk om gebruik te maken van periodiek onderhoud bij jouw schilder. Zo wordt er regelmatig een nieuwe verflaag aangebracht en kunnen gebreken tijdig gerepareerd worden. Dit is belangrijk voor het behoud en waarde van jouw woning.

Wat kost een schildersbedrijf inhuren?

Gemiddeld zijn de kosten voor het inhuren van een schilder tussen de € 30,- en € 55,- per uur. Om een correcte prijs van je schildersklus in kaart te brengen doe je er verstandig aan een prijsvergelijking te doen. Plaats gerust jou aanvraag via ons contactformulier en ontvang binnen 24 uur diverse offertes van schildersbedrijven in jouw regio. Vergelijk, kies en bespaar zo op jouw kosten.

Schilder offertes aanvragen

Vul je postcode in om te beginnen

Plaats je klus